Devin
Fanka BB :)
Widzisz a tak się stresowałaś,Uprzejmie melduję wizytę w 7+1 wg transferu - wg usg 7+0, serduszko 142
Superowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzisz a tak się stresowałaś,Uprzejmie melduję wizytę w 7+1 wg transferu - wg usg 7+0, serduszko 142
A kto powiedział, że mi przeszło?Widzisz a tak się stresowałaś,
Superowo
no mi na początku cyklu nie kazali przychodzić tylko właśnie jak najbliżej owulacji. I też Pani dorkot mówiła, że jeśli donrbze utrafimy, to będzie tylko wizyta i tranfer.Ja jestem właśnie na sztucznym, mam wizytę 15 dc i mi wyznaczy transfer.
To @Aileen31 jesteś chyba jedyną osobą na forum która miała jedną wizytę na naturalnym ja na naturalnym miałam iść na pierwszą wizytę na początku cyklu (w sumie nie wiem po co) i potem lekar mówił że będzie około 10 dnia i potem z 2-3 dni pozniej. Ale super że się udało 1 raz
Kurde to mi się faktycznie pofarciło Choć fakt, że teraz zaczęłam się zastanawiać czy nie powinnam jeszcze mieć jednej wizyty przed transferemJa jestem właśnie na sztucznym, mam wizytę 15 dc i mi wyznaczy transfer.
To @Aileen31 jesteś chyba jedyną osobą na forum która miała jedną wizytę na naturalnym ja na naturalnym miałam iść na pierwszą wizytę na początku cyklu (w sumie nie wiem po co) i potem lekar mówił że będzie około 10 dnia i potem z 2-3 dni pozniej. Ale super że się udało 1 raz
ja tam Ci zazdroszczę u mnie te wyprawy do Wawy nie są proste...Kurde to mi się faktycznie pofarciło Choć fakt, że teraz zaczęłam się zastanawiać czy nie powinnam jeszcze mieć jednej wizyty przed transferem
Myśl wtedy ciepło o moich wyprawach do Grecjija tam Ci zazdroszczę u mnie te wyprawy do Wawy nie są proste...
Domyślam się, zwalnianie się z pracy itd to nie jest proste.ja tam Ci zazdroszczę u mnie te wyprawy do Wawy nie są proste...
Ja też musiałam być 3 razyJa jestem właśnie na sztucznym, mam wizytę 15 dc i mi wyznaczy transfer.
u mnie tak samo zero perfum żeli itpJa bym zrezygnowała. Moja klinika dała mi taką kartkę i zalecają by w dniu transferu nawet nie używać perfum itp