reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja jestem właśnie na sztucznym, mam wizytę 15 dc i mi wyznaczy transfer.

To @Aileen31 jesteś chyba jedyną osobą na forum która miała jedną wizytę na naturalnym 😀ja na naturalnym miałam iść na pierwszą wizytę na początku cyklu (w sumie nie wiem po co) i potem lekar mówił że będzie około 10 dnia i potem z 2-3 dni pozniej. Ale super że się udało 1 raz😃
no mi na początku cyklu nie kazali przychodzić tylko właśnie jak najbliżej owulacji. I też Pani dorkot mówiła, że jeśli donrbze utrafimy, to będzie tylko wizyta i tranfer.

To @Aileen31 jesteś chyba jedyną osobą na forum która miała jedną wizytę na naturalnym 😀ja na naturalnym miałam iść na pierwszą wizytę na początku cyklu (w sumie nie wiem po co) i potem lekar mówił że będzie około 10 dnia i potem z 2-3 dni pozniej. Ale super że się udało 1 raz😃
Kurde to mi się faktycznie pofarciło 😅 Choć fakt, że teraz zaczęłam się zastanawiać czy nie powinnam jeszcze mieć jednej wizyty przed transferem 😅

Ja też musiałam być 3 razy :)

Dziewczyny, dziś rano miałam to plamienie takie kawa z mlekiem, teraz już zmieniło się w różowe. Myślicie, że jest sens brac tego dupka jeszcze jutro ostatni dzień? Chyba już nie ma sensu, co?

reklama
Do góry