Lea2022
Moderator
Trzymam kciuki!Już jestem po, kropek na pokładzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!Już jestem po, kropek na pokładzie
Mam nadzieję, że już poo 13
Jeszcze czekam w klinice
tak, kropek już w brzuszkuMam nadzieję, że już po
kropku zostańJuż jestem po, kropek na pokładzie
Nie, ja już w
Hej, a na sztucznym cyklu podchodzisz do transferu, tak?Prolutex raz rano a duphaston i utrogestan dwa razy dziennie. Dopytywałam doktor ale nie odpisała póki co.
Ja oprócz prolutexu ( na co on właściwie jest? duzo dziewczyn o nim tu pisze) to wszystko biorę w tym samym czasie i jest ok,a clexane mam zamiennik neoparin-fatalne w nim te igly takie tępe,przypomniałaś mi lecę jeszcze wziasc utrogesten PozdrawiamDziewczyny takie pytanko dostałam do brania prolutex, duphaston, utrogestan, clexane i buscopan. Zastanawiam się czy różne formy progesteronu brać razem czy z odstępami czasowymi. W style że zastrzyk, czopek i doustnie w tym samym czasie czy na przykład pół godziny przerw.
TakHej, a na sztucznym cyklu podchodzisz do transferu, tak?
Ogólnie to progesteronJa oprócz prolutexu ( na co on właściwie jest? duzo dziewczyn o nim tu pisze) to wszystko biorę w tym samym czasie i jest ok,a clexane mam zamiennik neoparin-fatalne w nim te igly takie tępe,przypomniałaś mi lecę jeszcze wziasc utrogesten Pozdrawiam