reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Mam nowa paczke testów z amazona wiec 😎😏 betę kazali zrobić 04.10. U mnie teraz wleciał teraz 50 Prolutexu. Chciałam oszukać system i jednym kluciem, ale zabronili. Hmmm ja z kliniki dostałam igle (z szarą główka?) i super wchodzi. U mnie problem taki, że nie mam siniaka ale w środku boli jak siniak 🤦🏼‍♀️
No właśnie mi co drugi zastrzyk robi siniaka na zewnątrz. A w środku każdy. Nawet nie muszę pamiętać po której stronie powinnam danego zrobić zastrzyk bo wystarczy dotknąć i wiadomo że po drugiej stronie tym razem niż tam gdzie boli.

@Lea2022 ja też nienawidzę tego przelewania, zmieniania strzykawek. Brrrr. Pobieram igła 700, zmieniam na 400 albo 450mm.

Wyglada na to, że mamy jedną, jedyną szanse
❄️ 🥺
Ufff 🤍 Jak się czujesz z taką informacją? Domyślam się, że liczyłaś na więcej, ale ten mrożaczek to w końcu faktycznie realna szansa na dziecko, po tylu latach starań. Z całego serca życzę Ci, by ten jeden jedynh mrożaczek był wszystkim, czego Wam potrzeba, by w końcu dojsc do celu

No właśnie mi co drugi zastrzyk robi siniaka na zewnątrz. A w środku każdy. Nawet nie muszę pamiętać po której stronie powinnam danego zrobić zastrzyk bo wystarczy dotknąć i wiadomo że po drugiej stronie tym razem niż tam gdzie boli.

@Lea2022 ja też nienawidzę tego przelewania, zmieniania strzykawek. Brrrr. Pobieram igła 700, zmieniam na 400 albo 450mm.
Ja robię tymi wymienionymi w ulotce, ale jak wbiję za głęboko to boli, jak za płytko to swędzi i czerwona plama, nie mogę się do końca powietrza wyzbyć... Za takie pieniądze to serio mogliby to w gotowych strzykawkach sprzedawać.

Ufff 🤍 Jak się czujesz z taką informacją? Domyślam się, że liczyłaś na więcej, ale ten mrożaczek to w końcu faktycznie realna szansa na dziecko, po tylu latach starań. Z całego serca życzę Ci, by ten jeden jedynh mrożaczek był wszystkim, czego Wam potrzeba, by w końcu dojsc do celu

wiem, że to nie wynik którego oczekiwaliście. I pozwól sobie na opłakanie tego mniej optymistycznego wyniku hodowli. Ale pamiętaj, że macie jednego mrozaczka i dalej jesteście w grze! Ja w niego mocno wierzę ❤️🤞🥹
Czekam, aż dojade do domu i idę sie rozryczeć. Czuje sie przytloczona, wykończona czekaniem. Najchętniej bym sie zrzygala i poszla spać.

Ja robię tymi wymienionymi w ulotce, ale jak wbiję za głęboko to boli, jak za płytko to swędzi i czerwona plama, nie mogę się do końca powietrza wyzbyć... Za takie pieniądze to serio mogliby to w gotowych strzykawkach sprzedawać.
Właśnie się zastanawiałam z czego to wynika że nie robią tego od razu w penie :/ może napiszmy do nich apel o zmianę 🤣

reklama
Mi w jednej aptece panie od razu dawały komplet igieł i strzykawek a jak zmieniłam aptekę ze względu na cenę prolutexu to wszystko kupiłam na allegro a te cienkie igły to był rozmiar 0.3x13mm(takie jak mi panie w poprzedniej aptece dawały)

Ostatnia edycja:
Do góry