Bolilol
Fanka BB :)
1,9 mialam w dniu podania oviBo przed ovitrelle miałaś chyba powyżej 2 progesteron prawda? Dzięki za odzew
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1,9 mialam w dniu podania oviBo przed ovitrelle miałaś chyba powyżej 2 progesteron prawda? Dzięki za odzew
To ja podobnie, bo dzień przed 1.61,9 mialam w dniu podania ovi
Masz wysoki estradiol. Pow 4 tys jest jednym z czynników wystąpienia ohssHej, mogę wiedzieć jaki mialas progesteron, pobranie krwi z wczoraj? Ja też jutro mam punkcje, jeżeli będą zarodki to lekarz myśli o świeżym a progesteron z piątku 1.6. Estrqdiol ok 7tys z pt. Zawsze miałam kriotransfery blastek, beta nie drgnęła.
Powodzenia!
Może miałaś też inne przesłanki za odroczeniem..wiele pęcherzyków, wysoki estradiol? Ja nigdy nie miałam swiezego
Ale estradiol 7 tys to chyba dość wysoki, szczerze sama bym nie chciała ryzykować i dać sobie czas na regenerację, lepiej poczekać z transferemWiem, że były tu dziewczyny chyba @Bolilol ze mialy wyzszy i swiezy sie udal...? Czy zle kojarze..(?)
Wiem wiem, nawet raz zaliczyłam.. po ovitrelle. Lekarz zdecyduje ostatecznie.Masz wysoki estradiol. Pow 4 tys jest jednym z czynników wystąpienia ohss
no ja mam taki mózg że lubię się katować na pokładzie 2.5 roczna córeczka mam nadzieję że jutro będzie po mojej myśli rozumiem że u Ciebie wszystko w jak najlepszym porządku ściskam mocnoHej @mArusia33 biorę to co Ty i nic mi nie wyskoczyło, moze jakas alergia na pokarm, co? Jeśli chodzi o mnie na razie znośnie to wszystko te leki, no moze zastrzyki malo komfortowe,no ale... jesteśmy na tym samym etapie, mialas 11.09 transfer ? Ja już testowałam 5 razy i jedna bete zrobilam Trzymam mocno kciuki za jutro pozdrawiamy
No to podziwiam,że tak potrafiszJa się nie chciałam faszerować tymi zastrzykami,dlatego musiałam wcześniej sprawdzić. Wyniki jak na razie spokoJutro dzwonię do kliniki i umawiam wizytę na kolejna beta.A jak się czujesz tak ogólnie?no ja mam taki mózg że lubię się katować na pokładzie 2.5 roczna córeczka mam nadzieję że jutro będzie po mojej myśli rozumiem że u Ciebie wszystko w jak najlepszym porządku ściskam mocno
no właśnie dobrze jajniki mnie kłują co jakiś czas ale tak to ok wszystko no oprócz tej pokrzywkiNo to podziwiam,że tak potrafiszJa się nie chciałam faszerować tymi zastrzykami,dlatego musiałam wcześniej sprawdzić. Wyniki jak na razie spokoJutro dzwonię do kliniki i umawiam wizytę na kolejna beta.A jak się czujesz tak ogólnie?