reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Cześć wszystkim .
Przystępujemy do pierwszej procedury po 3 latach starań o drugiego bejbika . Jestem już po stymulacji w poniedziałek punkcja . Niestety dziś telefon z kliniki ze progesteron zbyt wysoki i nie będzie świeżego transferu :/ . Ahh kolejny miesiąc czekania .
Głową do góry, nie jedna z nas jest w takiej sytuacji 😉 Ja jeszcze dodatkowo, jeden cykl musiałam cały odczekać żeby organizm się zregenerował po stymulacji bo miałam hiperkę. Czasem lepiej zaczekać i dać organizmowi czas, żeby przyjąć potem kropka na pokład w dobrym stanie bezpiecznie 🙂

reklama
Hej, mogę wiedzieć jaki mialas progesteron, pobranie krwi z wczoraj? Ja też jutro mam punkcje, jeżeli będą zarodki to lekarz myśli o świeżym a progesteron z piątku 1.6. Estrqdiol ok 7tys z pt. Zawsze miałam kriotransfery blastek, beta nie drgnęła.
Powodzenia!
Ja miałam 1.2 też odroczony.

Hej, mogę wiedzieć jaki mialas progesteron, pobranie krwi z wczoraj? Ja też jutro mam punkcje, jeżeli będą zarodki to lekarz myśli o świeżym a progesteron z piątku 1.6. Estrqdiol ok 7tys z pt. Zawsze miałam kriotransfery blastek, beta nie drgnęła.
Powodzenia!
Powiedzieli mi że wyszedł powyżej 1 i lekarz zadecydował że lepiej przełożyć . Ale dokładnie nie wiem bo w poniedziałek odbiorę wyniki.

Właśnie nie wiem jak to jest z tym progesteronem bo 2 lekarzy mi mówiło że przy progesteronie jaki mam czyli 1,3 a później 2 że na spokojnie można transferować na świeżo. Jedynym przeciwwskazaniem jest podejrzenie że może być hiperka wtedy absolutnie nie robi się transferem
Mogę wiedzieć jaka klinika?

Wiem, że były tu dziewczyny chyba @Bolilol ze mialy wyzszy i swiezy sie udal...? Czy zle kojarze..(?)
udał się i się nie udał - przyjął się tylko na kilka dni, bo beta szybko zaczęła spadać. Nie wiadomo czy to przypadek, statystyka, czy wada zarodka, czy źle przygotowane endometrium przez ten za wysoki progesteron

udał się i się nie udał - przyjął się tylko na kilka dni, bo beta szybko zaczęła spadać. Nie wiadomo czy to przypadek, statystyka, czy wada zarodka, czy źle przygotowane endometrium przez ten za wysoki progesteron
Bo przed ovitrelle miałaś chyba powyżej 2 progesteron prawda? Dzięki za odzew

reklama
Do góry