reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hej, mogę wiedzieć jaki mialas progesteron, pobranie krwi z wczoraj? Ja też jutro mam punkcje, jeżeli będą zarodki to lekarz myśli o świeżym a progesteron z piątku 1.6. Estrqdiol ok 7tys z pt. Zawsze miałam kriotransfery blastek, beta nie drgnęła.
Powodzenia!

Może miałaś też inne przesłanki za odroczeniem..wiele pęcherzyków, wysoki estradiol? Ja nigdy nie miałam swiezego
Masz wysoki estradiol. Pow 4 tys jest jednym z czynników wystąpienia ohss

Hej dziewczynki . Czy któraś miała może wysypkę po transferze no nie wiem z nadmiaru leku czy poprostu jakąś alergie ? Jutro mój 12dpt i dopiero testuje pierwszy raz a dziś po zażyciu progesteronu i estrofemu mam takie bąble jak bym przez pokrzywy szła 🫣 laboratorium już dziś zamknięte a lekarz mój ma urlop 🫣klinika zamknięta bo wiadomo niedziela

Hej :) @mArusia33 biorę to co Ty i nic mi nie wyskoczyło, moze jakas alergia na pokarm, co? Jeśli chodzi o mnie na razie znośnie to wszystko te leki, no moze zastrzyki malo komfortowe,no ale... 😏 jesteśmy na tym samym etapie, mialas 11.09 transfer 😀 ? Ja już testowałam 5 razy i jedna bete zrobilam 🤭 Trzymam mocno kciuki za jutro 😉 pozdrawiamy 😉

Hej :) @mArusia33 biorę to co Ty i nic mi nie wyskoczyło, moze jakas alergia na pokarm, co? Jeśli chodzi o mnie na razie znośnie to wszystko te leki, no moze zastrzyki malo komfortowe,no ale... 😏 jesteśmy na tym samym etapie, mialas 11.09 transfer 😀 ? Ja już testowałam 5 razy i jedna bete zrobilam 🤭 Trzymam mocno kciuki za jutro 😉 pozdrawiamy 😉
no ja mam taki mózg że lubię się katować 😂na pokładzie 2.5 roczna córeczka ❤️mam nadzieję że jutro będzie po mojej myśli 🫣rozumiem że u Ciebie wszystko w jak najlepszym porządku ❤️ściskam mocno ❤️

no ja mam taki mózg że lubię się katować 😂na pokładzie 2.5 roczna córeczka ❤️mam nadzieję że jutro będzie po mojej myśli 🫣rozumiem że u Ciebie wszystko w jak najlepszym porządku ❤️ściskam mocno ❤️
No to podziwiam,że tak potrafisz👍Ja się nie chciałam faszerować tymi zastrzykami,dlatego musiałam wcześniej sprawdzić. Wyniki jak na razie spoko:)Jutro dzwonię do kliniki i umawiam wizytę na kolejna beta.A jak się czujesz tak ogólnie?

reklama
No to podziwiam,że tak potrafisz👍Ja się nie chciałam faszerować tymi zastrzykami,dlatego musiałam wcześniej sprawdzić. Wyniki jak na razie spoko:)Jutro dzwonię do kliniki i umawiam wizytę na kolejna beta.A jak się czujesz tak ogólnie?
no właśnie dobrze jajniki mnie kłują co jakiś czas ale tak to ok wszystko no oprócz tej pokrzywki😂😂

Do góry