annn1
Fanka BB :)
ParensMogę wiedzieć jaka klinika?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ParensMogę wiedzieć jaka klinika?
ja pod sam koniec czułam jajniki. W sumie dopiero chyba przedostatniego i ostatniego dnia. Wcześniej zupełnie nic.A czy w trakcie stymulacji mialyscie ból jajników? Może nie taki mocny ból, raczej dyskomfort?
Ja mam jutro punkcje , od soboty czuję kłucie , wcześniej nic nie czułamA czy w trakcie stymulacji mialyscie ból jajników? Może nie taki mocny ból, raczej dyskomfort?
W Krakowie?Parens
Ja zaczęłam stymulację w poniedziałek i czasem odczuwam takie jakby ciągnięcie. Dzisiaj trochę kłucie. Nie ból ale tak jak mówisz dyskomfort. Ale są też momenty że zupełnie nic nie czujęA czy w trakcie stymulacji mialyscie ból jajników? Może nie taki mocny ból, raczej dyskomfort?
TakW Krakowie?
To ja tfp, brałam pod uwagę Parensa, nawet tam chodziliśmy do androloga, ale jakoś opinie ogólne o klinice mnie nie przekonały