reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

No i super :) bardziej przewidywalne w Twoim przypadku i mniej stresu. Przy poprzednich transferach na sztucznym cyklu kiedy mniej więcej miałaś transfer?
Każdy inaczej.
Ostatni gdzie doszłam do 8tc był w 18dc.
Wcześniej w 22dc i chyba 26 dc.

Teraz się umówiłam 15 dc na wizytę więc pewnie wyznaczy transfer tydzień później to jakoś około 10 października ☺️

reklama
Ale super 😻 my właśnie planujemy koło 11/12 tygodnia bo akurat z wszystkimi będziemy się na święta listopadowe widzieć. Ale zobaczymy jak wyjdzie. Chociaz na razie tez mam ochotę wszystkim wykrzyczeć że jestem w ciąży 🤰 🤣
Ja też planuje dopiero po prenatalnych jak przekroczę ten 12 tc, wcześniej nie ma opcji. W sumie to pewnie powiem rodzicom a dziadkom czy dslejszej rodzice to z chęcią w 5-6 mscu jak już uwierzę że może będzie dobrze 😅

Dziewczyny, które korzystały z akupunktury ☺️ powiedzcie proszę, czy mam po prostu szukać jakiegokolwiek akupunturzysty (z dobrymi opiniami), czy muszę jakiegoś w kierunku niepłodności? Albo na coś zwracać uwagę?

reklama
Twój pierwszy transfer? Czym byłaś stymulowana? 😀
Kochana to moja trzecia procedura , z pierwszej mieliśmy jeden zarodek transfer nie udany , druga procedura zarodków mieliśmy 4 szt i wszystkie 4 były blastki 2 BB transfer drugi nie udany 😭😭Transfer trzeci wzięliśmy dwa zarodki i brałam acard i atosiban był podany przy transferze i tu był strzał w dziesiątkę mamy córeczkę Michalinke lat 5 🥰🥰🥰podeszliśmy do ostatnie transferu nie udany i był już brak zarodków 😭😭😭Weszło w życie in Vitro refundowane i postanowiliśmy dać rodzeństwo małej i trzecia procedura brałam gonapeptyl i mensinorm długi protokół i uzyskaliśmy 3 zarodki blastocysty jedną 5 AA rozwija się pod serduszkiem 🥰🥰🥰🥰Jedna 5 BB zamrożona i 3 BB również 🥹🥹o to cała nasza historia i oczywiście przy transferze był podany Atosiban i acard biorę cały czas i czekam grzecznie do 2 października na wizytę 🥰🥰🥰

Do góry