reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

No i super :) bardziej przewidywalne w Twoim przypadku i mniej stresu. Przy poprzednich transferach na sztucznym cyklu kiedy mniej więcej miałaś transfer?
Każdy inaczej.
Ostatni gdzie doszłam do 8tc był w 18dc.
Wcześniej w 22dc i chyba 26 dc.

Teraz się umówiłam 15 dc na wizytę więc pewnie wyznaczy transfer tydzień później to jakoś około 10 października ☺️

reklama
Ale super 😻 my właśnie planujemy koło 11/12 tygodnia bo akurat z wszystkimi będziemy się na święta listopadowe widzieć. Ale zobaczymy jak wyjdzie. Chociaz na razie tez mam ochotę wszystkim wykrzyczeć że jestem w ciąży 🤰 🤣
Ja też planuje dopiero po prenatalnych jak przekroczę ten 12 tc, wcześniej nie ma opcji. W sumie to pewnie powiem rodzicom a dziadkom czy dslejszej rodzice to z chęcią w 5-6 mscu jak już uwierzę że może będzie dobrze 😅

Dziewczyny, które korzystały z akupunktury ☺️ powiedzcie proszę, czy mam po prostu szukać jakiegokolwiek akupunturzysty (z dobrymi opiniami), czy muszę jakiegoś w kierunku niepłodności? Albo na coś zwracać uwagę?

reklama
Twój pierwszy transfer? Czym byłaś stymulowana? 😀
Kochana to moja trzecia procedura , z pierwszej mieliśmy jeden zarodek transfer nie udany , druga procedura zarodków mieliśmy 4 szt i wszystkie 4 były blastki 2 BB transfer drugi nie udany 😭😭Transfer trzeci wzięliśmy dwa zarodki i brałam acard i atosiban był podany przy transferze i tu był strzał w dziesiątkę mamy córeczkę Michalinke lat 5 🥰🥰🥰podeszliśmy do ostatnie transferu nie udany i był już brak zarodków 😭😭😭Weszło w życie in Vitro refundowane i postanowiliśmy dać rodzeństwo małej i trzecia procedura brałam gonapeptyl i mensinorm długi protokół i uzyskaliśmy 3 zarodki blastocysty jedną 5 AA rozwija się pod serduszkiem 🥰🥰🥰🥰Jedna 5 BB zamrożona i 3 BB również 🥹🥹o to cała nasza historia i oczywiście przy transferze był podany Atosiban i acard biorę cały czas i czekam grzecznie do 2 października na wizytę 🥰🥰🥰

Do góry