amusedxxx
Fanka BB :)
tak, mówiliśmychodź już z nami! Zamkniesz klasyfikację mówiliście rodzince że pierwsza beta pozytywna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, mówiliśmychodź już z nami! Zamkniesz klasyfikację mówiliście rodzince że pierwsza beta pozytywna?
Masz dwa ładnie rozwijające się i jeden który nadal może nadrobić! Głowa do góryCzy ja mówiłam, że nie chcę żeby ktoś do mnie dzwonił z kliniki przed 5 doba?
Pewnie tak.
Więc sama tam zadzowniłam.
Na ten moment: 1 zarodek klasy A, jeden klasy B, jeden klasy C i temu ostatniemu nie wróżą rozwoju.
Walczcie bąbelki
Usłyszałas dobre informacje, wiec może po prostu chwilowo emocje mają upust przed trzema kolejnymi dniami oczekiwania. Wiesz, że walczą i są ładneno.. teraz oczywiście ryczę już sama nie wiem czemu
no tylko teraz wchodzi 4 i 5 doba czyli czynnik męski... To jest za trudne!!!!
nie no, nie skreślam nikogo narazie. Ale jak to się dłuży to po prostu jest szaloneAle ten jeden wariat jest super klasy jeszcze go nie skreślaj
nie, mąż chciał poczekać do 12 tygodnia. Ale dziś rano mu powiedziałam, ze mi to źle na łeb robi, bo to jest zakładanie złego scenariusza i ciagle tylko mysle, ze stracimy tę ciąże, wiec chce powiedzieć i się tym cieszyć. Dzwonimy do wszystkich dziś wieczoremchodź już z nami! Zamkniesz klasyfikację mówiliście rodzince że pierwsza beta pozytywna?
to jest baaaaardzo dobry wynik!!! Gratulacje!Czy ja mówiłam, że nie chcę żeby ktoś do mnie dzwonił z kliniki przed 5 doba?
Pewnie tak.
Więc sama tam zadzowniłam.
Na ten moment: 1 zarodek klasy A, jeden klasy B, jeden klasy C i temu ostatniemu nie wróżą rozwoju.
Walczcie bąbelki
Proces ivf jest bardzo trudny tak wielką nadzieję pokłada się w tych małych zarodkach, wiedząc z tyłu głowy że nie ma żadnej gwarancji że będzie dobrze. Sprobuj skupić się na pozytywach, dalej macie trzy zarodki w grze! Wierzę, że dacie radę przetrwać te kilka dni i wynik będzie satysfakcjonujący kropki teraz walczą na szkiełku i pięknie się dzielą! Rośnijcie maluszki!no tylko teraz wchodzi 4 i 5 doba czyli czynnik męski... To jest za trudne!!!!
No i supernie, mąż chciał poczekać do 12 tygodnia. Ale dziś rano mu powiedziałam, ze mi to źle na łeb robi, bo to jest zakładanie złego scenariusza i ciagle tylko mysle, ze stracimy tę ciąże, wiec chce powiedzieć i się tym cieszyć. Dzwonimy do wszystkich dziś wieczorem