fckathy
Fanka BB :)
czekam z niecierpliwościąNo, krew upuszczona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czekam z niecierpliwościąNo, krew upuszczona
widzę że miałaś transfer tego samego dnia co ja jeszcze nie robiłam Bety trzymam kciukiNo, krew upuszczona
Mnie możesz wpisać 27.09 pierwsze USG po transferzeZnaczy tak, wizyty do ivf już są dodaje wizyty dzieciowe, usg ciążowe etc wiec wpisuje Cie jak rozumiem do wizyt Ivf?
ale takie usg traktowć jak ciążowe?Mnie możesz wpisać 27.09 pierwsze USG po transferze
a testowałaś?widzę że miałaś transfer tego samego dnia co ja jeszcze nie robiłam Bety trzymam kciuki
Taaak, liczę, że beta 1000 w 12dpt jednak oznacza zdrową ciążę i zobaczymy serduchoale takie usg traktowć jak ciążowe?
Serce widać od 10 tys 1000 to sam pęcherzyk ciążowyTaaak, liczę, że beta 1000 w 12dpt jednak oznacza zdrową ciążę i zobaczymy serducho
Napisała, że ma nadzieję, że beta 1000 w 12dpt zwiastuje zdrową ciążę (więc to badanie ma już za sobą) i z związku z ową zdrową ciążą na USG (27.09) zobaczy serduszkoMożliwe ale napisała o becie 1000 że ma nadzieję że będzie serce 27.09 jak najbardziej jest szansa