reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
mi się wydaje, ze na 7 komórek to mało i już wróżę, ze słabe, wszystko umrze i nic nie zostanie i już ryczę.
Nie nakręcają się negatywnie, choć wiem że ciężko to zrobić, bo myśli same gonią :) nigdy nie jest tak że wszystko co pobrane nadaje się do zapłodnienia :) 3 to nadal więcej niż 0 i te 3 mają nadal szanse się rozwijać i dać 🤰🏻 najważniejsze że są i się dzielą dalej :) będzie dobrze

Nie nakręcają się negatywnie, choć wiem że ciężko to zrobić, bo myśli same gonią :) nigdy nie jest tak że wszystko co pobrane nadaje się do zapłodnienia :) 3 to nadal więcej niż 0 i te 3 mają nadal szanse się rozwijać i dać 🤰🏻 najważniejsze że są i się dzielą dalej :) będzie dobrze
jak patrzę na historię innych, ile odpada zarodków na tym etapie to nie napawa mnie pozytywnym myśleniem...

reklama
jak patrzę na historię innych, ile odpada zarodków na tym etapie to nie napawa mnie pozytywnym myśleniem...
Hej, na spokojnie, trzy to więcej niż dwa a dwa to więcej niż jeden. Kiedy następny raz mają dzwonić z kliniki, aby potwierdzić rozwój? Poza tym, w ostatecznej ostateczności pamiętaj, ze pierwsza stymulacja jest określana jako próbna i często nie przynosi fenomenalnego efektu. W ramach programu masz jeszcze trzy i jeżeli w ogóle będziesz musiała do nich podchodzić (a wierze, ze nie) to na pewno stymulacja będzie dużo lepiej dostosowana do Ciebie.

Do góry