raisonnablement
Fanka BB :)
Super, czekamy na jutrzejszą betę!5 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, czekamy na jutrzejszą betę!5 dni
Mnie tam nic nie dali.Według zaleceń lekarza powinnam teraz wziąć przeciwbólowe - brać, jeśli nic mnie nie boli?
mnie zaczął brzuch boleć i plecy, więc wzięłam. Teraz mam takie mega uczucie pełności w podbrzuszu.Mnie tam nic nie dali.
To całkiem normalne, mam nadzieję, że szybko przejdziemnie zaczął brzuch boleć i plecy, więc wzięłam. Teraz mam takie mega uczucie pełności w podbrzuszu.
Dużo białka, dużo elektrolitów będzie dobrzemnie zaczął brzuch boleć i plecy, więc wzięłam. Teraz mam takie mega uczucie pełności w podbrzuszu.
Oo a ja w końcu nie będę musiała przekładać terminu który sobie przerzucam co cykl o miesiąc później na wizytę ciążową u gina w luxmedziePowiem Wam dziewczyny, że z tego całego czekania to teraz jest chyba najgorzej dla mnie. W procedurze to miałam takie totalne yolo, co ma być to będzie, niebo znajdę wszędzie, jak kiedyś Szymon Wydra śpiewał. A teraz to po prostu No nie mogę wytrzymać aż będę miała informacje kiedy pierwsze usg, żeby moc odliczać dni chooooreeee
o dzięki za podpowiedź Haha, ja się tez zapisałam na wizytę „ginekolog - prowadzenie ciąży”. Myślisz, ze mogę na taką iść od razu czy najpierw trzeba się jakoś zakwalifikować?Oo a ja w końcu nie będę musiała przekładać terminu który sobie przerzucam co cykl o miesiąc później na wizytę ciążową u gina w luxmedzie
Możesz iść od razu jak ja poszłam do medi na taką wizytę to najpierw mnie przyjęła położna, zmierzyła ciśnienie, zapisała szefostwo wagę i coś tam i wtedy przekierowała do lekarzao dzięki za podpowiedź Haha, ja się tez zapisałam na wizytę „ginekolog - prowadzenie ciąży”. Myślisz, ze mogę na taką iść od razu czy najpierw trzeba się jakoś zakwalifikować?
Ciśnienie nie szefostwoMożesz iść od razu jak ja poszłam do medi na taką wizytę to najpierw mnie przyjęła położna, zmierzyła ciśnienie, zapisała szefostwo wagę i coś tam i wtedy przekierowała do lekarza