Nelliel
Fanka BB :)
Liczę, że do Was dołączęo, to ze mną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Liczę, że do Was dołączęo, to ze mną
Ja miałam 10 dni po punkcji okres i normalnie 28 dni tyle co zawszeswoją drogą ciekawe czy mi się coś poprzesuwa po tej punkcji. Matko, ja bym chciała, zeby ten czas teraz troszkę szybciej leciał
mam nadzieję, że i u mnie tak będzie. A Ty miałąś dupka? Bo ja mam i pewnie ja go skończę to kilka dni poczekam...Ja miałam 10 dni po punkcji okres i normalnie 28 dni tyle co zawsze
AaaaaaDziewczyny
Kurczę nie pamiętam bo punkcje miałam rok temu. Możliwe że miałam. A po odstawieniu zawsze dostaje 3/4 dnia okresmam nadzieję, że i u mnie tak będzie. A Ty miałąś dupka? Bo ja mam i pewnie ja go skończę to kilka dni poczekam...
ja miałam dupka a i tak dostałam okres jeszcze w trakcie brania, więc nic pewnego jak będzie u Ciebie a cykl po punkcji miałam bardzo krotki, 23 dni - bądź dobrej myślimam nadzieję, że i u mnie tak będzie. A Ty miałąś dupka? Bo ja mam i pewnie ja go skończę to kilka dni poczekam...
I co zrobiłaś jak dostałaś w trakcie brania? Odstawilas?ja miałam dupka a i tak dostałam okres jeszcze w trakcie brania, więc nic pewnego jak będzie u Ciebie a cykl po punkcji miałam bardzo krotki, 23 dni - bądź dobrej myśli
Ile dpt?Dziewczyny
5 dniIle dpt?
tak, odstawiłam jak zaczęłam krwawićI co zrobiłaś jak dostałaś w trakcie brania? Odstawilas?