reklama
Devin
Moderator
A ile dni po?U mnie za to
Progesteron 17,85 ng/ml
Beta 6,3 mlU/ml
Nic z tego ? Prawda?
A ile dni po? Prawie 12
Devin
Moderator
No to nic z tego..przykro mi
Ja nie wiem czy jeśli to transfer na świeżo to jest inaczej? Lekarz kazał badać dopiero 20tego, ale zbadałam już dzis
Devin
Moderator
A jesteś w refundacji? To długo kazał czekać, z MZ mają zalecenia badać 10dptJa nie wiem czy jeśli to transfer na świeżo to jest inaczej? Lekarz kazał badać dopiero 20tego, ale zbadałam już dzis
Tak z programu MZA jesteś w refundacji? To długo kazał czekać, z MZ mają zalecenia badać 10dpt
kaapo
Fanka BB :)
No właśnie też mam taką wiedzę ale z drugiej strony się naczytałam o ciążach pozamacicznych z dużymi przyrostami... o ile w ogóle możliwa jest ciąża pozamaciczna w invitro... Może się cofnąć zarodek do jajowodu?Nie ma czegoś takiego jak za duży przyrost
No nic, bety już badać nie będę, za 2 tygodnie w piątek mam usg, zobaczymy czy zarodek się nie zagnieździł w bliźnie po cc, teraz to mój kolejny niepokój.
reklama
Devin
Moderator
Możliwa. A może bliźniaki?No właśnie też mam taką wiedzę ale z drugiej strony się naczytałam o ciążach pozamacicznych z dużymi przyrostami... o ile w ogóle możliwa jest ciąża pozamaciczna w invitro... Może się cofnąć zarodek do jajowodu?
No nic, bety już badać nie będę, za 2 tygodnie w piątek mam usg, zobaczymy czy zarodek się nie zagnieździł w bliźnie po cc, teraz to mój kolejny niepokój.