amusedxxx
Moderator
Ja bez ovi, cykl sztucznyCzyli ovitrelle już wypłukany czy ty miałaś na sztucznym cyklu? Za dużo nas jest i się gubię co, kto i jak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bez ovi, cykl sztucznyCzyli ovitrelle już wypłukany czy ty miałaś na sztucznym cyklu? Za dużo nas jest i się gubię co, kto i jak
A no miałam więc dzisiaj tak jakby 8dpo, więc coś by już mogło wyjść a nie musi. Jestem w gorącej wodzie kąpanaAle czekaj, Ty nie miałaś transferu w środę?
No ale 2,5dpt, to naprawdę byłoby hiper, hiper wcześnie. Plus jeszcze 12-24h opóźnienia moczu względem krwioobiegu.A no miałam więc dzisiaj tak jakby 8dpo, więc coś by już mogło wyjść a nie musi. Jestem w gorącej wodzie kąpana
nie no wiadomo zamierzałam sobie od dzisiaj zacząć codzień rano robić teścik, ale tak wczoraj wieczorem odebrałam paczkę z amazona no i musiałam przecież sprawdzić czy aby na pewno pamiętam jak to się robiNo ale 2,5dpt, to naprawdę byłoby hiper, hiper wcześnie. Plus jeszcze 12-24h opóźnienia moczu względem krwioobiegu.
Ale w pełni rozumiem praagnienia
Ja tam ciebie bardzo dobrze rozumiem co maja się kurzyć i smutne leżeć - ja chyba codzienne będę sikaćA no miałam więc dzisiaj tak jakby 8dpo, więc coś by już mogło wyjść a nie musi. Jestem w gorącej wodzie kąpana
Dorwalas te jeszcze na promce czy już nie było ?nie no wiadomo zamierzałam sobie od dzisiaj zacząć codzień rano robić teścik, ale tak wczoraj wieczorem odebrałam paczkę z amazona no i musiałam przecież sprawdzić czy aby na pewno pamiętam jak to się robi
A kupiłam już na szybko easy@home 15 sztuk po chyba 36zlDorwalas te jeszcze na promce czy już nie było ?
Nie ma czegoś takiego jak za duży przyrostHej dziewczyny. U mnie dzisiaj 12dpt beta 1056. Czy to nie za duży przyrost? 2 dni temu miałam 332.
A jak u Ciebie beta?Ale czekaj, Ty nie miałaś transferu w środę?