amusedxxx
Moderator
Ja od wczorajDziewczyny po transferach, kiedy testujecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od wczorajDziewczyny po transferach, kiedy testujecie?
no podziel się wynikiemJa od wczoraj
Bez niespodzianekno podziel się wynikiem
Czyli ovitrelle już wypłukany czy ty miałaś na sztucznym cyklu? Za dużo nas jest i się gubię co, kto i jakBez niespodzianek
Czyli ovitrelle już wypłukany czy ty miałaś na sztucznym cyklu? Za dużo nas jest i się gubię co, kto i jakBez niespodzianek
u mnie utrzymywał się równe 10 dniCzyli ovitrelle już wypłukany czy ty miałaś na sztucznym cyklu? Za dużo nas jest i się gubię co, kto i jak
ja jutro jadę na betę, ale zrobię rano test w domu, żeby się już jakoś nastawić. Dziś nie robiłam, bo wyjechałam na Mazury i zapomniałam wziąć ze sobą.Dziewczyny po transferach, kiedy testujecie?
bo Ty nie miałaś ovitrelu? Ile jesteś dpt?Ale oczywiście ja na każdym teście już widzę cienie, na szczęście mój mąż (jeszcze) nie
Ale czekaj, Ty nie miałaś transferu w środę?Ale oczywiście ja na każdym teście już widzę cienie, na szczęście mój mąż (jeszcze) nie