reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

to się zgadza, ja już staram się aż tak nie czytać na necie, będzie co będzie żeby się nie denerwować, w piątek miałam zawał, bo progesteron niski bo się też naczytałam. I powiem Ci szczerze, że narazie mnie ta beta jedna pozytywna nie cieszy specjalnie, dziś to badanie też troszkę mnie uspokoi, ale przez te całe starania żyłam już w przekonaniu, że tak ma być i nigdy tego nie doświadczę.
Ja po inseminacji w styczniu miałam piękną betę, rosła jak na drożdżach do 360... i przestała zupełnie nagle.

reklama
Proszę, wklejam poniżej. Właśnie od dnia transferu przez kilka dni :)
🍍 Koktajl z buraka i arbuza 🍍
Badania odnośnie koktajlu z buraka, który ma na poprawić receptywnosc endometrium i wspomóc implantacje zarodka. Według zaleceń od dnia transferu, ale można zacząć wcześniej, nie zaszkodzi.

Przepis na koktajl:
200g arbuza, 80g świeżego buraka, 2-4g świeżego imbiru, troszkę wody, zblendować, na zdrówko!
Można dodać trochę lnu mielonego, łagodzi smak.
Ale będę cisnąć ten koktajl, wydaje się być smaczny haha @Motylkowa! od kiedy go piłaś? A dobra widzę, że od dnia transferu, muszę o tym pamiętać :D

Ale będę cisnąć ten koktajl, wydaje się być smaczny haha @Motylkowa! od kiedy go piłaś? A dobra widzę, że od dnia transferu, muszę o tym pamiętać :D
Ja zaczęłam go pić ze trzy dni przed transferem. Robiłam od razu większą porcję żeby codziennie nie myć blendera 🤣 a czy smaczny…. Sama ocenisz 🤣 mi na początku stawał w gardle, szczególnie przez konsystencję, więc piłam go przez słomkę 🤣ale po kilku dniach było coraz lepiej :)

Ja zaczęłam go pić ze trzy dni przed transferem. Robiłam od razu większą porcję żeby codziennie nie myć blendera 🤣 a czy smaczny…. Sama ocenisz 🤣 mi na początku stawał w gardle, szczególnie przez konsystencję, więc piłam go przez słomkę 🤣ale po kilku dniach było coraz lepiej :)
Już się nie mogę doczekać degustacji haha ale ja zakwas z buraka piję codziennie więc świeży burak mi nie straszny :D

Dobra u mnie taka sytuacja. Mam nadzieję, że zadziała 😂 musiałam
się auchanem pod kliniką ratować.

Załączniki

• IMG_7671.jpeg
    IMG_7671.jpeg
    124,5 KB · Wyświetleń: 95
Proszę, wklejam poniżej. Właśnie od dnia transferu przez kilka dni :)
🍍 Koktajl z buraka i arbuza 🍍
Badania odnośnie koktajlu z buraka, który ma na poprawić receptywnosc endometrium i wspomóc implantacje zarodka. Według zaleceń od dnia transferu, ale można zacząć wcześniej, nie zaszkodzi.

Przepis na koktajl:
200g arbuza, 80g świeżego buraka, 2-4g świeżego imbiru, troszkę wody, zblendować, na zdrówko!
Można dodać trochę lnu mielonego, łagodzi smak.
Piłaś dzielnie? 😃

reklama
Do góry