Bolilol
Fanka BB :)
ŻadnejDziewczyny a modzy punkcją a ewentualnym tranferem świeżym ile jest wizyt?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŻadnejDziewczyny a modzy punkcją a ewentualnym tranferem świeżym ile jest wizyt?
nie, miałam mieć 13:20, ale nadal czekam na wizytę u lekarza. Siedzimy podjarani z mężem, mi się to aż wymiotować chce z ekscytacjiPowodzenia! Już po?
Ja żadnej wizyty nie miałamDziewczyny a modzy punkcją a ewentualnym tranferem świeżym ile jest wizyt?
no właśnie nigdy niewiadomo, póki nie będzie bezpiecznie to nie ma co dać się zwariować.Ja po inseminacji w styczniu miałam piękną betę, rosła jak na drożdżach do 360... i przestała zupełnie nagle.
a jesteś na czczo od rana?nie, miałam mieć 13:20, ale nadal czekam na wizytę u lekarza. Siedzimy podjarani z mężem, mi się to aż wymiotować chce z ekscytacji
Na punkcje na czczo, ale na transfer kazali mi sobie dobrze zjeść i pić dużo wody, masz być wtedy zrelaksowana, a nie wygłodniałaa jesteś na czczo od rana?
Bo mi mówili, że ogólnie zabiegi są od 9 więc od 7 już mam być na czczo, ciekawe jak to wyjdzie
nie, transfer u nas nie wymaga żadnego przygotowania poza pełnym pęcherzem.a jesteś na czczo od rana?
Bo mi mówili, że ogólnie zabiegi są od 9 więc od 7 już mam być na czczo, ciekawe jak to wyjdzie
A do mnie wlasnie zadzwonili, ze transfer bedzie pol h szybciej jutro, czyli jutro o 12 już będzie cionsz i już teraz na samą myśl jestem tak podjarana, nie wiem czy zasnę w ogólenie, miałam mieć 13:20, ale nadal czekam na wizytę u lekarza. Siedzimy podjarani z mężem, mi się to aż wymiotować chce z ekscytacji