D
dgdx4
Gość
to tak będzie 6dpt, zaraz konsultacja będę spokojniejsza poDzień po to pierwsza doba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to tak będzie 6dpt, zaraz konsultacja będę spokojniejsza poDzień po to pierwsza doba
Jest dobrze nie przejmuj się, tylko progesteron trzeba zwiększyćto tak będzie 6dpt, zaraz konsultacja będę spokojniejsza po
bez.Nie widziałam takiego wyniku nigdy, taki jest dokładny czy z >?
my mieliśmy EG w ramach programuZ kliniki, jestem po transferze i nie dostaliśmy EG nawet jak chcieliśmy dopłacić. Nie wiem czy to ważne, ale my korzystaliśmy z zamrożonego zarodka, może dlatego?
No widzisz....będzie dobrze, sprawdzasz przyrost ?Lekarz powiedział, że jest bardzo dobrze progesteronem mam się nie przejmować dostałam podwojoną dawkę luteiny 3x2 i luteina pod język 3x1 i niech się dzieje wola Boska!
O proszę, czyli znów ci klinika to receptaa to nieprawda bo ja przyjmuje 200 i mam za darmo
klinika raz a teraz już mój lekarz prowadzący też przepisuje na ryczałtO proszę, czyli znów ci klinika to recepta
mam zrobić kolejne badanie we wtorek dopiero.No widzisz....będzie dobrze, sprawdzasz przyrost ?
Nie sugeruj się kompletnie tymi normami. Beta startuje od zera. Ale też różną czułość mają sprzęty laboratoryjne. Z reguły na wynikach jest <5,<2,3 lub <1,3. Są też takie które pokazują dokładny wynik. W teorii ciążę liczą od powyżej 5. Przypomnisz który Ty masz dzień po transferze? Konsultowałaś odstawienie leków z lekarzem? Ściskam mocno!bez.
Hm faktycznie
Pisze że taki wynik to po menopauzie wtf?