reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

hej, chyba Cię ściącgnęłam myślami bo myślałam dziś o Tobie i chciałam Cię wywołać :D
Cieszę się, że masz kwalifikację, niech się skończy już to badziewie i dla nas...
Oo dzięki kochana 😁 jestem, jestem i bez brzucha stąd nie wychodzę!

Pamiętam jak dołączyłam na staraczki 2022... Aż ciężko uwierzyć. Bij tam dzielnie te zastrzyki, bo mamusie czekają 😎

Myślę, że u nas kwalifikacja to formalność. Mam tylko nadzieję, że lekarz nie będzie cisnął o IUI.
Nie mamy też genetycznych, będziemy robić w przyszłym tygodniu. Bo oczywiście przez to, że Was nie śledziłam, to pominęłam fakt, że rzut kamieniem ode mnie można zrobić na NFZ!

reklama
Oo dzięki kochana 😁 jestem, jestem i bez brzucha stąd nie wychodzę!

Pamiętam jak dołączyłam na staraczki 2022... Aż ciężko uwierzyć. Bij tam dzielnie te zastrzyki, bo mamusie czekają 😎

Myślę, że u nas kwalifikacja to formalność. Mam tylko nadzieję, że lekarz nie będzie cisnął o IUI.
Nie mamy też genetycznych, będziemy robić w przyszłym tygodniu. Bo oczywiście przez to, że Was nie śledziłam, to pominęłam fakt, że rzut kamieniem ode mnie można zrobić na NFZ!
A już sie skończyła ta akcja?
Ja dzielnie sie kłuje i ładnie hoduje 😁

macie refundację i embryoglu? podobno wycofali z programu dofinansowanie embryoglu i jakby to było dla mnie akceptowalne, bo to ich decyzja, ale najgorsze, że nie można sobie zapłacić żeby wziąć to za swoje pieniądze jak się jest w programie, przynajmniej u mnie tak było, u Was też?
U mnie nie ma problemu żeby dopłacać do dodatkowych "opcji" procedury

Dziewczyny czy przed samym transferem na cyklu sztucznym miałyście jeszcze badany progesteron? Albo czy warto sprawdzić dla samej siebie?
Ja nie miałam. Dopiero od 3 dpt badałam proga co 3 dni.
Przed warto zbadać pod kontrolą lekarza, bo dla samej siebie moim zdaniem sam ten wynik za wiele nie powie.

reklama
Do góry