czemu tak twierdziszdzisiaj mam konsultacje, więc pewnie coś zadecyduje, ale nie nastawiam się na nic słabo to wygląda
reklama
D
dgdx4
Gość
jak tak patrzę na grupie wyniki dziewczyn to są o wiele wyższe, jeszcze ten niski progesteron od razu mam odczucie, że się wszystko spieprzy i bd ciąża biochemiczna..czemu tak twierdzisz
Nie patrz na innych.jak tak patrzę na grupie wyniki dziewczyn to są o wiele wyższe, jeszcze ten niski progesteron od razu mam odczucie, że się wszystko spieprzy i bd ciąża biochemiczna..
Jeśli cię to pocieszy to ja w 12 dpt miałam betę 33 i też się załamałam, ale przyrastała prawidłowo a teraz jestem w 27 tygodniu ciąży i dziecię dokazuje w brzuchu. Więc głowa do góry .
Ty masz dopiero 6 dpt ?
Devin
Fanka BB :)
Nie stresuj się, beta jest dobra, ważny jest przyrostjak tak patrzę na grupie wyniki dziewczyn to są o wiele wyższe, jeszcze ten niski progesteron od razu mam odczucie, że się wszystko spieprzy i bd ciąża biochemiczna..
LadyCaro
strasznie mi przykroJa dziś też robiłam bete i wynik to 0,7 więc odstawiam leki
już to trochę przetrawiłam pierwszy transfer się udał i mam syna i myślałam że kolejny też będzie happy endem ehstrasznie mi przykro
LadyCaro
a macie jeszcze jakieś zarodki?już to trochę przetrawiłam pierwszy transfer się udał i mam syna i myślałam że kolejny też będzie happy endem eh
jeszcze jeden została macie jeszcze jakieś zarodki?
reklama
LadyCaro
no to jeszcze jedna szansa... oby się udała.jeszcze jeden został