reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Całą noc nie mogłam spać 🙈 jeszcze mi się przypomniało, że będziemy mieli też embryoglue i assisted hatching i zaczęłam czytać w internetach o tym, nim się obejrzałam to już była 6 rano 🙈 już się boję co będzie bliżej transferu, chyba zwiększę dawkę leków na sen 😅
Wytlumaczysz co to jest i na czym polega.
Ja jestem przed tym wszystkim I was podczytuje 😊
Gratulacje dla was wszystkich za pozytywne bety oraz rozpoczęcia procedury 🥰

reklama
Nie patrz na innych.
Jeśli cię to pocieszy to ja w 12 dpt miałam betę 33 i też się załamałam, ale przyrastała prawidłowo a teraz jestem w 27 tygodniu ciąży i dziecię dokazuje w brzuchu. Więc głowa do góry .
Ty masz dopiero 6 dpt ?
nie wiem czy to się liczy dokładnie dzień po transferze czy od dnia transferu, miałam w sobotę 31.08

Skąd masz informacje że wycofali? Nigdzie mi się taka wiadomość nie obiła o uszy a mocno śledzę wątek :) z tego co wiem to embryoglue jest w programie normalnie - lekarz decyduje czy transfer z czy bez :)
Z kliniki, jestem po transferze i nie dostaliśmy EG nawet jak chcieliśmy dopłacić. Nie wiem czy to ważne, ale my korzystaliśmy z zamrożonego zarodka, może dlatego?

reklama
Do góry