Devin
Fanka BB :)
Ale super, też chcę za miesiąc takie wynikiwyniki odebrane
6dpt 42,27
Dziś 8dpt 147,57
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super, też chcę za miesiąc takie wynikiwyniki odebrane
6dpt 42,27
Dziś 8dpt 147,57
Gratuluje pozytywnej betyCo myślicie? Transfer był 31.08. o 12.30.
Chyba progesteron trochę niski.
3x1 estrofemNiski. Skontaktuj się z lekarzem żeby zwiększył progesteron.
ja miałam w zaleceniach że jak będzie poniżej 15 to odrazu zwiększać ( nawet jak miałam 20 to zwiększyłam)
A ile bierzesz progesteronu?
estrofem to nie progesteron. Bierzesz coś jeszcze ?3x1 estrofem
tak pierwszy, kriotransfer bo miałam przed punkcją proga 1,8To twój pierwszy transfer?
sorka tak wiem pisałam post i siostra zadzwoniła nie dokonczylam pisaćestrofem to nie progesteron. Bierzesz coś jeszcze ?
nieA czy u Was tez dają zdjecia kropka po transferze na pamiątkę?
To trochę mało , zadzwoń do lekarza może coś dołożysorka tak wiem pisałam post i siostra zadzwoniła nie dokonczylam pisać
Luteina 3x1
będę trzymać kciukiAle super, też chcę za miesiąc takie wyniki
dzisiaj mam konsultacje, więc pewnie coś zadecyduje, ale nie nastawiam się na nic słabo to wyglądaTo trochę mało , zadzwoń do lekarza może coś dołoży
Ja brałam luteinę 2x1 dopochwowo cyclogest 2x1 dopochwowo ,4x1 luteina pod język i rano prolutex