wrobelmm
Fanka BB :)
To już za momentJa po wizycie, transfer 10 lipca w środę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już za momentJa po wizycie, transfer 10 lipca w środę
Doskonale rozumiem te myśli.Dobrego dnia dziewczyny ! muszę przyznać, że już mnie stresik przed środą dopadł… z jednej strony mega się cieszę i jestem wdzięczna za tą kolejną szansę, a z drugiej boję się kolejnego rozczarowania też takie myśli się przebijają … Chociaż staram się o tym nie myśleć i wierzyć w kropka najmocniej - musiałam się wygadać
mam taką cichą nadzieję i w głębi czuję się inaczej niż przed poprzednimi transferami jakoś tak luźniej mimo stresu nie wiem jak to wytłumaczyćDoskonale rozumiem te myśli.
Mam nadzieję, że limit rozczarowań został wyczerpany i teraz będzie już tylko czysta radość
Zupełnie normalne, że się stresujesz - tym bardziej, gdy poprzednie próby zakończyły się niepowodzeniem. Mocno trzymam kciuki, żeby sprawdziła się u Ciebie zasada „do trzech razy sztuka”to prawda , stres ciągle towarzyszy nawet jeść się nie chce ! u mnie 2 poprzednie transfery nieudane więc się mega denerwuje ..
Gazy suche jałowe Ci się raczej nie przydadzą, pojemnik na odpady też nie, szkoda kasy. Może Ci się przydać okład żelowy ciepło/zimno, pojemnik z podziałkami na leki, taki, który możesz zabrać do torebki, opakowanie termiczne na leki, spray albo żel odkażający do rąk.Pytanko do bardziej doświadczonych z Was Robię właśnie zamówienie apteczne - gaziki odkażające, jakieś gazy suche jałowe, insulinkówki do accofilu, pojemnik na odpady medyczne. Czy coś jeszcze warto kupić co ułatwi życie ?
taki właśnie mam planZupełnie normalne, że się stresujesz - tym bardziej, gdy poprzednie próby zakończyły się niepowodzeniem. Mocno trzymam kciuki, żeby sprawdziła się u Ciebie zasada „do trzech razy sztuka”
Może spróbuj zrobić podczas weekendu coś dla siebie, żeby trochę odciążyć głowę od tematu ivf?
accofil mam zapisany od immunologa, nie z klinikiA nie dostaniesz strzykawek z kliniki? Mi dawali do każdej recepty torbę z igłami, strzykawkami i gazikami
Aaa, rozumiem. Szkoda, bo to niby koszt nieduży ale jednak ziarnko do ziarnka i zbiera się to wszystko we wcale nie małą kwotę.accofil mam zapisany od immunologa, nie z kliniki
a jak klinika zapatruje się na przyjmowanie accofilu przy ivf?accofil mam zapisany od immunologa, nie z kliniki