reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Całą noc nie mogłam spać 🙈 jeszcze mi się przypomniało, że będziemy mieli też embryoglue i assisted hatching i zaczęłam czytać w internetach o tym, nim się obejrzałam to już była 6 rano 🙈 już się boję co będzie bliżej transferu, chyba zwiększę dawkę leków na sen 😅

reklama
Dziewczyny kolejne pytanie z kategorii na pewno już to było omawiane: czy powinnam wziąć wolne w dniu i dzień po transferze? Mam taką pracę, która jest siedząca, ale bywa czasami stresująca. Prowadzę restaurację i nie raz dużo ludzi coś ode mnie chce, a akurat na środę mam jakies ważne spotkania poustawiane i się zastanawiam, czy je robić czy odwołać.
Ja na pewno będę brała wolne na dzień transferu (myślałam o urlopie jako opcji) a po to również się waham. Prawdopodobnie wezmę pary dni po :)

Całą noc nie mogłam spać 🙈 jeszcze mi się przypomniało, że będziemy mieli też embryoglue i assisted hatching i zaczęłam czytać w internetach o tym, nim się obejrzałam to już była 6 rano 🙈 już się boję co będzie bliżej transferu, chyba zwiększę dawkę leków na sen 😅
a co bierzesz na sen? 😅

reklama
Do góry