reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
a to nieprawda bo ja przyjmuje 200 i mam za darmo :)
Co lekarz to inna praktyka 🙈 mi dzisiaj w klinice też już babka zaczęła zdawkowo odpowiadać, że nie mają wglądu w historię leczenia i że lekarz dobiera odpowiednią odpłatność za leki. Po czym spojrzała na mnie i się jej musiało przypomnieć że to ja się nie dałam zbyć odnośnie tych płatności za wizyty i od razu powiedziała że zadzwoni do lekarza potwierdzić 😆

Co lekarz to inna praktyka 🙈 mi dzisiaj w klinice też już babka zaczęła zdawkowo odpowiadać, że nie mają wglądu w historię leczenia i że lekarz dobiera odpowiednią odpłatność za leki. Po czym spojrzała na mnie i się jej musiało przypomnieć że to ja się nie dałam zbyć odnośnie tych płatności za wizyty i od razu powiedziała że zadzwoni do lekarza potwierdzić 😆

Nooo tylko, że nie powinno tak być. Po to jest wykaz z dokładnym opisem.

Przechwytywanie.JPG

Z ciekawostek mogę powiedzieć, że np heparynę w ciąży refundowaną powinny dostać narkomanki 🤪

słuchajcie, kolejne zastrzyki za mną, ale tym razem mój mąż dzielnie trzymal mi fałdę, żeby uczestniczyć :D
No to łapie, ja biorę strzykawkę, wbijam, ładuję, wycigąm. A on 😲😲😲 jak to tak? Ty to tak wbiłaś? Tak po prostu? Od razu?
No bo jak on sobie robił przeciwzakrzepowe to mówi, ze 10 minut siedział i nie mógł wbić igły 😂

słuchajcie, kolejne zastrzyki za mną, ale tym razem mój mąż dzielnie trzymal mi fałdę, żeby uczestniczyć :D
No to łapie, ja biorę strzykawkę, wbijam, ładuję, wycigąm. A on 😲😲😲 jak to tak? Ty to tak wbiłaś? Tak po prostu? Od razu?
No bo jak on sobie robił przeciwzakrzepowe to mówi, ze 10 minut siedział i nie mógł wbić igły 😂

To tak jak ja.
Wstyd się przyznać, ale po styczniu też dostałam przeciwzakrzepowe - dwa zrobiła mi pielęgniarka w szpitalu, a reszty nie wykupiłam 🙈🙈🙈

Czy przy tym mam 10 tatuaży? Oczywiście xD

Ej a mi o dziwo łatwiej było zrobić samej sobie zastrzyk niż mężowi 🙈

reklama
Do góry