reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Te w penach są najlepsze. Menopur/Mensinorn - z tym to zawsze stresik ze nie cała dawka wróci do skrzykawki 😅 1 raz jak robiliśmy to miałam tak napowietrzny, że złapałam się za głowę 😹
Ja jak zrobiłam pierwszy raz mensinorm i zapomniałam odpowietrzyć to myślałam, że umrę, przez pół godziny czekałam czy zacznę umierać xD

Miałam tak po tych dwóch nieudanych transferach, ale mówię sobie, że te zarodki pewnie były chore, więc lepsze to niż urodzić chore dziecko i cierpieć razem z nim. Damy radę na pewno i nam się uda, ile masz jeszcze zarodków?
Jeszcze 5 🙏🏻 Ten był 5AA, więc wszyscy dawali duże nadzieje 😓
Muszę się z tym pogodzić jeszcze, byłam bardzo pozytywnie nastawiona po raz pierwszy od 3 lat i znowu sprowadzenie do parteru 🖤

Te w penach są najlepsze. Menopur/Mensinorn - z tym to zawsze stresik ze nie cała dawka wróci do skrzykawki 😅 1 raz jak robiliśmy to miałam tak napowietrzny, że złapałam się za głowę 😹
ja to mam chyba troche inaczej, bo mam proszek + 2 strzykawki do zrobienia i 18 pojedynczych strzykawek do podania leku. Więc nie to, że wpuszczam i zasysam z powrotem, ale widziałam, ze i takie są

ja to mam chyba troche inaczej, bo mam proszek + 2 strzykawki do zrobienia i 18 pojedynczych strzykawek do podania leku. Więc nie to, że wpuszczam i zasysam z powrotem, ale widziałam, ze i takie są
to inaczej. Ja całą dawkę na raz.
Ja jak zrobiłam pierwszy raz mensinorm i zapomniałam odpowietrzyć to myślałam, że umrę, przez pół godziny czekałam czy zacznę umierać xD
😹 przy pierwszym takim razie miałam to samo a później to już było mi wszystko jedno

Jeszcze 5 🙏🏻 Ten był 5AA, więc wszyscy dawali duże nadzieje 😓
Muszę się z tym pogodzić jeszcze, byłam bardzo pozytywnie nastawiona po raz pierwszy od 3 lat i znowu sprowadzenie do parteru 🖤
5 to super, będzie dobrze, ja czekam do niedzieli ile mamy zarodków z drugiej stymulacji, jakby przetrwały te wszystkie 7, które się zapłodniły to byłabym niesamowicie szczęśliwa.. ostatnio dwa zarodki się prawidłowo zapłodniły i dwa przetrwały do blastocysty.

reklama
Do góry