My mamy, badanie zarodków. No i będziemy chcieli AH i embroglue a tylko embroglue wchodzi w refundację
reklama
amusedxxx
Fanka BB :)
wydaje mi się że jeśli byś już w sobotę miała baaardzo dużo pęcherzyków widocznych to mógłby lekarz od razu stwierdzić, że będzie odroczony mi na drugim USG już lekarz potwierdził, że będzie odroczony na pewno właśnie przez zbyt duże ryzyko hiperstymulacji, bez badania hormonówDziewczyny, czy jeżeli rozpoczęłam stymulację w poniedziałek i w sobotę mam wizytę kontrolną to czy jest szansa, ze podczas niej już stwierdza czy będzie transfer świeży czy mrożony?
Ja po pierwszym transferze bardzo krwawiłam, mimo, że beta rosła prawidłowo. Lekarz ciągle mi zwiększał leki i w pewnym momencie brałam estrofen 3x2 plus tonę progesteronu. Stan skóry pogorszył się, w sumie nie tylko to. Czułam się fatalnie.ja też zero.
Za to Pani farmaceutka ostrzegła by przy stosowaniu estrofemu zwiększyć zabezpieczenie skóry kremem z spf ponieważ mogą pojawić się przebarwienia
Tak, atosiban do transferu.Dziewczyny a ja mam takie pytanie, miałyście jakieś dodatkowe procedury nie wchodzące w zakres programu MZ?
kiedy testujesz?Ja po pierwszym transferze bardzo krwawiłam, mimo, że beta rosła prawidłowo. Lekarz ciągle mi zwiększał leki i w pewnym momencie brałam estrofen 3x2 plus tonę progesteronu. Stan skóry pogorszył się, w sumie nie tylko to. Czułam się fatalnie.
Tak, atosiban do transferu.
Jutrokiedy testujesz?
Nie. Miałam żadnych objawów implantacji ale liczę, że maluszek się rozwija
Gosia0132
Odroczony. Przy 31 potworkach nikt by nie podjął się transferu i przez to wywaliło mi hormony z kosmosAle to już może być normalny okres przecież, czy miałaś transfer teraz? Ciężko mi zapamiętać po nickach kto jest kim haha
Gosia0132
Ja byłam ostatnia i również się tak przyglądałam. Bardzo się zdziwiłam z tym łóżkiem jak widziałam wcześniej panie, które „normalnie” gadaly i współpracowały już od zabiegowego. Normalnie mam czarna dziure. Później człowiek się zastanawia czy nie gadał jakiś głupotNie no sama nie pamiętam jak wracałam do łóżka ale z boku zabawnie to wyglądało
Gosia0132
Ja w środę na wizycie miałam proga i estradiol. Wtedy mi już powiedziano, ze odraczamy. Punkcją była w piąteka po punkcji hormony miałaś badane tego samego dnia co punkcją?
trzymam kciuki i daj znaćJutro
Nie. Miałam żadnych objawów implantacji ale liczę, że maluszek się rozwija
reklama
fckathy
okiii rozumiem już wszystko. No to zobaczymy ) dzięki!Ja w środę na wizycie miałam proga i estradiol. Wtedy mi już powiedziano, ze odraczamy. Punkcją była w piątek