reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ahh ok :) no to różnie to jest. Większość klinik chyba zaprasza na wizytę albo pod koniec cyklu aby stwierdzić czy nie zrobiła się jakaś torbiel, albo właśnie w pierwszy dzień stymulacji. :) no i koniecznie zrób sobie test ciążowy przed rozpoczęciem zastrzyków - widziałam ostatnio jakąś historię jak z horroru ze dziewczyna zrobiła stymulację i na ostatniej wizycie przed punkcja okazało się że jest w ciąży… 🤯
Tak, zrobie na pewno. Jakoś bede nusiala to wszystko pogodzić

reklama
gonal i menopur wieczorem, orgalutran rano, wizytę kontrolną w sobotę i wtedy tez zrobią mi hormony, punkcja poniedziałek- środa.
Masz prawie te same dawki i leki co ja miałam 🤣 tylko ja miałam na odwrót, że menopur i gonal rano, a oranguntana wieczorem :) ciekawe czy to ma jakieś przełożenie potem na godzinę punkcji :)

reklama
Bocian na Stawki, chociaż mieszkamy przy tym na Mokotowie 😂😂 ale generalnie to działa jak jedno i cześć rzeczy mozemy sobie na Mokotowie robic
To przecieraj szlaki, bo jak wyczerpię opcje Karowej i nic się nie zmieni, to pójdziemy chyba właśnie tam 😅 Pierwsze badanie nasienia mąż robił na Mokotowie, ale powtórkę chyba zrobi na Stawkach już, bo tam mamy w sumie bliżej.

Do góry