reklama
penguinlicious
Fanka BB :)
Ja miałam na krótko po zakończeniu okresu, 10dc. A na wyniki czekałam z 3 tygodnie chyba.Dziewczyny czy jak miałyście histeroskopię to ona była wykonywana w 2 połowie cyklu po owulacji? Wlasnie dostałam termin u swojego gin i tak się zastanawiam czy to ma znaczenie w której fazie cyklu się ją robi. Długo czekałyście ma wyniki biopsji ?
Kasienkaol
suplementuje się od stycznia, biorę, Omega 3 dha epa, dhea, resweratrol, UbichinoL, wit z grupy B, kwas foliowy, Wit D, magnez, melatonina, Nac.Moim zdaniem może mieć znaczenie, przede wszystkim jajniki mają czas odpocząć oraz pod względem przygotowania się i porządnej suplementacji. Lekarz nie zalecał wam 2-3 miesięcznej przerwy między podejściami?
Nie. Nie zalecał. Może powinnam zmienić klinikę

jeżeli odpuszczę to już nie będę miała drugiego dziecka. Więc muszę przeć do przodu… żałuję że wcześniej się nie zaczęliśmy starać…. Syn w tym roku kończy 7 latKurcze mega mi przykroto musi być bardzo trudne
jednak super, ze macie w sobie wolę walki i będziecie podchodzić jeszcze raz. Trzymam mocno kciuki, aby zmiana leków/ protokołu zaowocowała dużą ilością jaj wysokiej jakości
![]()

Lilli2
w tym cyklu będziemy podchodzić do transferu na naturalnym, pewnie transfer wypadnie na koniec marca@Lilli2 a Wy na jakim jesteście etapie?![]()

spoko23
Ja jestem po dwóch nieudanych stymulacjach pod rząd, dopiero po zmianie lekarza dowiedziałam się, że to ma znaczenie i że kilka stymulacji pod rząd może spowodować, że komórki będą jeszcze słabsze. Obecnie jestem po 3-miesięcznej przerwie z suplementacją, wdrożeniem lepszej diety itp. Czy pomoże nie wiem, na pewno pomogło na głowę.odrazu powiedziałam ze chce spróbować jeszcze raz. Zostaniemy u tego lekarza, ma duże doświadczenie. Amh moje na chwilę obecną to 0,62.
Chce iść za ciosem, bo nie ma to chyba znaczenia czy odczekam czy ruszymy dalej? Poza chwila dla głowy?
Pierwsze 🥰
w tym cyklu będziemy podchodzić do transferu na naturalnym, pewnie transfer wypadnie na koniec marcamamy dwa słabe zarodki i tak rozważam podanie dwóch na raz. Chcę postawić wszystko na jedną kartę.. lekarz ma to jeszcze przeanalizować, za tydzień omówimy za i przeciw i zdecydujemy
![]()

Lilli2
4bc i 4cc..️ jakie masz zarodki?
LadyCaro
WspanialeCoś tam świtaZobacz załącznik 1693659

reklama
Pierwsze 🥰
Ile histero w klinice?Dziewczyny czy jak miałyście histeroskopię to ona była wykonywana w 2 połowie cyklu po owulacji? Wlasnie dostałam termin u swojego gin i tak się zastanawiam czy to ma znaczenie w której fazie cyklu się ją robi. Długo czekałyście ma wyniki biopsji ?