reklama
Smerfetka1212
Zaciekawiona BB
a zagnieżdził się ten twój zarodek co juz wychodził?My podpisywaliśmy zgodę na nacięcie osłonki, ale finalnie się to nie odbyło. Lekarz mówił, że zastosują AH jeśli embriolog uzna to za konieczne, czyli w sytuacji, gdy ta osłonka będzie gruba. Natomiast uznano, że u nas nie ma takiej konieczności, bo zarodek był już na etapie wychodzenia z osłonki czy jak to się tam mówi
A z tego co kojarzę to AH zwiększa szanse na ciążę mnogą![]()
bo ja pierwszy miałam taki i sie nie zagnieździł?
szukam przyczyny co jest nie tak
bzzz1
Fanka BB :)
Hej, jeden dzidziuś. Wczoraj i kilka razy wcześniej udało mi się już nawet tętno wychwycić. Ostatnio u ginekologa byłam jak było 8+4 i było wszystko w porządku.@bzzz1 a jak u Ciebie? Wiadomo już czy będzie jeden bobas czy dwa?![]()
Dzisiaj już kilka razy próbowałam i nie mogę znaleźć tętna domowym dopplerem. I trochę się martwie
Lilli2
Niestety nie, u mnie same biochemy, ale przyczyna do końca nieznanaa zagnieżdził się ten twój zarodek co juz wychodził?
bo ja pierwszy miałam taki i sie nie zagnieździł?
szukam przyczyny co jest nie tak(
Jeśli u lekarza było wszystko w porządku to nie ma co się na zapas martwić. Zdrówka dla WasHej, jeden dzidziuś. Wczoraj i kilka razy wcześniej udało mi się już nawet tętno wychwycić. Ostatnio u ginekologa byłam jak było 8+4 i było wszystko w porządku.
Dzisiaj już kilka razy próbowałam i nie mogę znaleźć tętna domowym dopplerem. I trochę się martwie

Kasienkaol
nie martw się tym. Na wczesnym etapie ciężko jest złapać tętno takiej małej kruszynkiHej, jeden dzidziuś. Wczoraj i kilka razy wcześniej udało mi się już nawet tętno wychwycić. Ostatnio u ginekologa byłam jak było 8+4 i było wszystko w porządku.
Kasienkaol
odrazu powiedziałam ze chce spróbować jeszcze raz. Zostaniemy u tego lekarza, ma duże doświadczenie. Amh moje na chwilę obecną to 0,62.tak bardzo mi przykrozostajecie u tego lekarza czy rozważacie zmianę? Dajecie sobie czasu trochę na odpoczynek czy idziecie za ciosem i kolejna procedura w kolejnym cyklu? Ściskam mocno.
Chce iść za ciosem, bo nie ma to chyba znaczenia czy odczekam czy ruszymy dalej? Poza chwila dla głowy?
Kasienkaol
zdecydowaliśmy na pewno że próbujemy jeszcze raz. Jednak liczę na zmianę leków.Bardzo mi przykrodaj sobie czas, aż te trudne emocje opadną, wtedy zdecydujecie co dalej. Trzymaj się
![]()
Emocje tak… koszmar. Wiedziałam że jest chujooowo. Ale liczyłam na chociaż jedno jajeczko…. Tym bardziej że dziewczyny z mniejszym amh mają więcej pęcherzyków….
fckathy
Ja polecam tego domowego nie używać, na pewno nie przed 12 tc. Bo to tylko niepotrzebne schizy. Dopóki nie masz nic, co Cię niepokoi czyli mocny ból brzucha, skurcze czy krwawienie to się nie martw, bo wszystko jest git. A jak masz to jedz na IP od razu i tyle. Tam Cię zbadają i o Ciebie zadbają. Dzieciątko jest za małe, żeby je takim domowym sprzętem wyłapać poza tym jeszcze trudniej jak się nie jest specjalista.Hej, jeden dzidziuś. Wczoraj i kilka razy wcześniej udało mi się już nawet tętno wychwycić. Ostatnio u ginekologa byłam jak było 8+4 i było wszystko w porządku.
annn1
Moim zdaniem może mieć znaczenie, przede wszystkim jajniki mają czas odpocząć oraz pod względem przygotowania się i porządnej suplementacji. Lekarz nie zalecał wam 2-3 miesięcznej przerwy między podejściami?odrazu powiedziałam ze chce spróbować jeszcze raz. Zostaniemy u tego lekarza, ma duże doświadczenie. Amh moje na chwilę obecną to 0,62.
Chce iść za ciosem, bo nie ma to chyba znaczenia czy odczekam czy ruszymy dalej? Poza chwila dla głowy?
reklama
fckathy
Kurcze mega mi przykrozdecydowaliśmy na pewno że próbujemy jeszcze raz. Jednak liczę na zmianę leków.
Emocje tak… koszmar. Wiedziałam że jest chujooowo. Ale liczyłam na chociaż jedno jajeczko…. Tym bardziej że dziewczyny z mniejszym amh mają więcej pęcherzyków….