reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny czy jak miałyście histeroskopię to ona była wykonywana w 2 połowie cyklu po owulacji? Wlasnie dostałam termin u swojego gin i tak się zastanawiam czy to ma znaczenie w której fazie cyklu się ją robi. Długo czekałyście ma wyniki biopsji ?
Mi powiedziano że najlepiej robić po okresie a przed owu..tak też robiłam.

Ile histero w klinice?
Do końca sama nie wiem, bo rejestratorka do końca nie była pewna o jaką chodzi 🤷🏻‍♀️ Wyliczyła mi na 4 900 w znieczuleniu ogólnym razem z pobraniem wycinków ale to chyba jako zwykła histero, nieoperacyjna. Ale jak patrzyłam na cennik na stronie to mi wyszła wyższa kwota. Zwykła histero bez znieczulenia wychodziła koło 2500 plus wycinki 500 zł.
Szczerze jedna wielka niewiadoma dla mnie ale już tym nie chce się denerwować wyjdzie 5 k to wydam i tyle. Mam tylko nadzieję że nie zrobię tego na darmo a i tak później 💩wyjdzie z transferu.
A jak twoje wrażenia z wizyt u dr? Jesteś u W czy u M?

reklama
Do góry