Motylkowa!
Fanka BB :)
@Lily_of_the_valley jak tam u Ciebie? Kiedy masz histero?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dokładnie tak miałam - pozytyw (mogę nawet znaleźć fote),.poszłam na betę i była mniejsza niż 0,2. Test to tylko kawałek papierka, nie jest to jakieś super pewne narzędzie diagnostyczne.W takim razie jesteś pierwsza i jedyna osoba o której wiem, że nie doszło do implantacji i test pokazał ciążę. Bo co innego tak jak dziewczyny piszą- test pozytywny, gdzie bhcg rośnie, w ciąży biochemicznej, gdzie nie rozwija się zarodek. Albo po zastrzyku ovitrelle tez testy potrafi zafałszować.
Ale żeby test pokazał ciążę przy becie 0 nie słyszałam![]()
Miałam kiedyś 2 testy z najwyraźniej wadliwej partii i wszystkie pokazały mega pozytyw przy braku ciąży w odstępie kilku miesięcy.W takim razie jesteś pierwsza i jedyna osoba o której wiem, że nie doszło do implantacji i test pokazał ciążę. Bo co innego tak jak dziewczyny piszą- test pozytywny, gdzie bhcg rośnie, w ciąży biochemicznej, gdzie nie rozwija się zarodek. Albo po zastrzyku ovitrelle tez testy potrafi zafałszować.
Ale żeby test pokazał ciążę przy becie 0 nie słyszałam![]()
Ja przeważnie robię odwrotnie. Najpierw osłona, a później antybiotyk pod koniec posiłku. Czasami też zwiekszalam ilość probiotyku na 2x dziennie jak zaczynały się jakieś atrakcje typu mdłości lub biegunka.Macie jakieś sposoby na odpowiednie branie antybiotyku i osłony żeby zniwelować mdłości? Biorę do jedzenia antybiotyk, osłona 1/2h po.
U którego lekarza jesteś? Ja też jestem w FertimedicaSzef nie wiem, ale w hr widać, że mam zwolnienie z Fertimedica Centrum plodnościale mi to nie przeszkadza. Myślę, że i tak się domyślają o co chodzi.
Ja to jestem chyba u wszystkich po koleiU którego lekarza jesteś? Ja też jestem w Fertimedica![]()
Widać kod i chyba dane lekarza który wystawił.Kiedyś już gdzie ktoś pisał , ale wypadło mi.
Jak L4 z kliniki to widać to na dok który dostaje szef, prawda ?
Czy może tylko sam jakiś kod placówki?
Kodu choroby pracodawca nie widzi. Kod jest dla ZUS i pacjenta. Pracodawca widzi placówkę, kod ale nie z tytułem choroby tylko czy to jest ciąża, upojenie alkoholowe czy zwykłe L4. I chyba lekarza wystawiającego.Widać kod i chyba dane lekarza który wystawił.
Sprawdzałam co to za kod to pisało „nieplodnosc kobieca”