reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ja to jestem chyba u wszystkich po kolei 😅 najpierw prowadził nas Dziadecki, teraz trafiłam na Sobocińskiego i on mi wykrył tego polipa w macicy i jakoś mu ufam. Ale Moni dziś mam u Jabłonki także ja tam przerobiłam już większość 🤣
Ooo nawet nie wiedziałam że jest taki ktoś jak Sobociński 😀
A dlaczego zrezygnowałaś z Dziadeckiego, ponoć dobry jest? Ja byłam u Szlendak, teraz Wójcikowska mi się trafiła (bo Szlendak na urlopie była).

reklama
Ooo nawet nie wiedziałam że jest taki ktoś jak Sobociński 😀
A dlaczego zrezygnowałaś z Dziadeckiego, ponoć dobry jest? Ja byłam u Szlendak, teraz Wójcikowska mi się trafiła (bo Szlendak na urlopie była).
Wójcikiewicz chyba :D ona do mnie to mówi "proszę się rozebrać pani Agniesiu" na takim etapie zażyłości jesteśmy 🤣
Z Dziadeckiego nie zrezygnowałam, tylko akurat był na urlopie jak chcieliśmy zacząć ivf i nie chciałam czekać, wiec poszłam do Wójcikiewicz.
Sobocinski jest w Ferti niedługo, ale jak będziesz miała okazję to polecam - to bardzo dobry lekarz.

Wójcikiewicz chyba :D ona do mnie to mówi "proszę się rozebrać pani Agniesiu" na takim etapie zażyłości jesteśmy 🤣
Z Dziadeckiego nie zrezygnowałam, tylko akurat był na urlopie jak chcieliśmy zacząć ivf i nie chciałam czekać, wiec poszłam do Wójcikiewicz.
Sobocinski jest w Ferti niedługo, ale jak będziesz miała okazję to polecam - to bardzo dobry lekarz.
Tak tak Wójcikiewicz, do mnie też tak mówi na "dzień dobry" haha
Ja już nie chcę mieć żadnych okazji...zastanawiam się czy nie lepiej będzie zmienić kliniki jeśli odpukać by się drugi raz tam nie udało.

Tak tak Wójcikiewicz, do mnie też tak mówi na "dzień dobry" haha
Ja już nie chcę mieć żadnych okazji...zastanawiam się czy nie lepiej będzie zmienić kliniki jeśli odpukać by się drugi raz tam nie udało.
No ja tez myślałam, że może potem już czas zmienić kilinike, ale póki co mam nadzieję, że nie będę musiała. Zobaczymy. Ciekawe czy się widziałyśmy kiedyś :D

Dzwonili właśnie z kliniki i tylko 2 komórki się zapłodniły. Nie mam już siły do tego... z 10 pobranych tylko 2 się zapłodniły, a ile dotrwa do końca...pewnie 0
Oj wiem ile to stresu kosztuje. Podobną historię przerabiałam w lutym. Ja po telefonie z kliniki że mamy tylko 2 komórki przeryczałam wieczór i całkowicie zwątpiłam. Te 2 komórki do 5 doby się rozwijały i finalnie mamy 1 zarodek. Może u Ciebie zaskoczy i będzie 2 zarodki :) jescze nic nie jest przesadzone trzeba trzymać za nie kciuki ❤️

reklama
Oj wiem ile to stresu kosztuje. Podobną historię przerabiałam w lutym. Ja po telefonie z kliniki że mamy tylko 2 komórki przeryczałam wieczór i całkowicie zwątpiłam. Te 2 komórki do 5 doby się rozwijały i finalnie mamy 1 zarodek. Może u Ciebie zaskoczy i będzie 2 zarodki :) jescze nic nie jest przesadzone trzeba trzymać za nie kciuki ❤️
Wiem że nie jest przesądzone ale ostatnio miałam 3 komórki zapłodnione i 2 z nich dotrwały do 5, 6 a nawet 7 doby. Ale nie dojrzały do blastocysty. Tutaj myślałam że będzie więcej tych komórek i któraś dojrzeje. Ale mamy jescze mniej bo tylko 2 zapłodnione. Najbardziej wkurza mnie że było tak dużo pęcherzyków. O co tu chodzi do cholery !

Do góry