Bosko z każdym dniem będzie wyraźniejszaHej dziewczyny u mnie dziś już kreska widoczna całkiem ładnie - kupiłam zapas testów plus testy z tygodniami i będę sikać
Nawet mąż ją zobaczył - chociaż musiałam go pokierować bo stwierdzil że widzi tylko jedną faceci
reklama
Mu chyba mamy wszystkie tych samych facetów .U mnie było to samo ,ba nawet jak już była serio widoczna to twierdził że jest za mało różowa .no moj tez nie widział i tekst do mnie „a nie powinny byc dwie?” Pokazałam mu pod kątem i mówiłam czego szukać ale to przecież widać zobaczy to każda starająca się o ciążę
Doczekałam się moich wyników ,nawet pani z laboratorium osobiście zadzwoniła z informacją " Pani się nie martwi beta rośnie " .Więc aktualnie 10 DPT beta 237.360 progesteron 19.78 po lekach jest już ciut wyższy (był 16 ) więc też powoli rośnie
Sunflowerxxx
Fanka BB :)
O super. Ty masz bardzo wysoka Bete. Ja niestety mam 3-4 razy niższa, mój lekarz dziś dzwonił żebym powtórzyła w sobotę, także u mnie może być roznie (nie spodziewałam sie telefonu od niego, wiec chyba tez jest zaniepokojony).Doczekałam się moich wyników ,nawet pani z laboratorium osobiście zadzwoniła z informacją " Pani się nie martwi beta rośnie " .Więc aktualnie 10 DPT beta 237.360 progesteron 19.78 po lekach jest już ciut wyższy (był 16 ) więc też powoli rośnie
amusedxxx
Moderator
każda starająca się to chociaż raz widziała dwie kreski jak na teście byla tylko jednano moj tez nie widział i tekst do mnie „a nie powinny byc dwie?” Pokazałam mu pod kątem i mówiłam czego szukać ale to przecież widać zobaczy to każda starająca się o ciążę
amusedxxx
Moderator
A przyrost masz w normie? Bo to jest najważniejsze a im będzie wyższa to tym większe będą te przyrostyO super. Ty masz bardzo wysoka Bete. Ja niestety mam 3-4 razy niższa, mój lekarz dziś dzwonił żebym powtórzyła w sobotę, także u mnie może być roznie (nie spodziewałam sie telefonu od niego, wiec chyba tez jest zaniepokojony).
Karolina_123
To teraz trzymamy kciukiJa już w dwupaku jadę ba frytki
Tak według kalkulatora z netu jest okA przyrost masz w normie? Bo to jest najważniejsze a im będzie wyższa to tym większe będą te przyrosty
Załączniki
Sunflowerxxx
Sprawdzę jutro, to moja pierwsza BetaA przyrost masz w normie? Bo to jest najważniejsze a im będzie wyższa to tym większe będą te przyrosty
reklama
Frytki wskazane ,odpoczywaj a my wszystkie trzymamy kciuki za kropkaJa już w dwupaku jadę ba frytki