reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
no moj tez nie widział i tekst do mnie „a nie powinny byc dwie?” Pokazałam mu pod kątem i mówiłam czego szukać 😂😂 ale to przecież widać 😅😅😅😅 zobaczy to każda starająca się o ciążę
Mu chyba mamy wszystkie tych samych facetów .U mnie było to samo ,ba nawet jak już była serio widoczna to twierdził że jest za mało różowa .

Doczekałam się moich wyników ,nawet pani z laboratorium osobiście zadzwoniła z informacją " Pani się nie martwi beta rośnie " .Więc aktualnie 10 DPT beta 237.360 progesteron 19.78 po lekach jest już ciut wyższy (był 16 ) więc też powoli rośnie 🥰
O super. Ty masz bardzo wysoka Bete. Ja niestety mam 3-4 razy niższa, mój lekarz dziś dzwonił żebym powtórzyła w sobotę, także u mnie może być roznie (nie spodziewałam sie telefonu od niego, wiec chyba tez jest zaniepokojony).

O super. Ty masz bardzo wysoka Bete. Ja niestety mam 3-4 razy niższa, mój lekarz dziś dzwonił żebym powtórzyła w sobotę, także u mnie może być roznie (nie spodziewałam sie telefonu od niego, wiec chyba tez jest zaniepokojony).
A przyrost masz w normie? Bo to jest najważniejsze ☺️ a im będzie wyższa to tym większe będą te przyrosty

Załączniki

• Screenshot_2025-01-17-14-20-47-995_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-17-14-20-47-995_com.android.chrome.jpg
    283,5 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry