reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Wla
Może coś pomyliło Laboratorium, moze zadzwoń i dopytaj co z Twoja
Właśnie dzwoniłam na infolinię ,Pani powiedziała, że czas oczekiwania do 2 dni roboczych i widocznie laboratorium bo duże obłożenie .Bardzo się już niecierpliwie więc powiedziałam ,że mam dziś wizytę a od wyniku zależy jak ma lekarz dobrać leki to powiedziała że postarają się jak najszybciej .No nic czekam dalej .Rano na teście już super kreseczka więc mam nadzieję,że nie ma spadku .

Załączniki

• IMG_20250117_080556.jpg
    IMG_20250117_080556.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 109
reklama
Wiecie jaki czeski film z tymi moimi wynikami .Właśnie dzwonili z laboratorium nie wiedzą jak to się stało ale zgubili moja próbkę krwi ,jadę na ponowne pobranie i wynik ma być do 3h .Tylko się trochę martwię bo to już nie będzie zbadany przyrost po 48 h 🤷😭
włożysz dane w kalkulator i Ci obliczy mimo że nie będzie 48h

Hej dziewczyny u mnie dziś już kreska widoczna całkiem ładnie - kupiłam zapas testów plus testy z tygodniami i będę sikać 🤩🤩🤩
Nawet mąż ją zobaczył - chociaż musiałam go pokierować bo stwierdzil że widzi tylko jedną 🤭🤭 faceci
jak mojemu na początku pokazywałam testy z bladą kreską to powiedział że widzi, ale się nie cieszył i dopiero po czasie mi powiedział, że nie wiedział że taka jasna kreska też już oznacza ciążę 😅

I jak tu nie ufać że się uda jak lekarz do mnie no i cyk i teraz nudne 9 miesięcy. Ja na to że oby a on że gdyby jego transfery się nie udawały to by do pracy nie przychodzil ;)
To normalne ze coś wycieka po transferze? Dzisiaj to woogole się dziwnie czuję, nie mogę się wysikac jakby mi macica naciskała na pecherz... podobno po prolutexie tak może być. Miała któraś?

I jak tu nie ufać że się uda jak lekarz do mnie no i cyk i teraz nudne 9 miesięcy. Ja na to że oby a on że gdyby jego transfery się nie udawały to by do pracy nie przychodzil ;)
To normalne ze coś wycieka po transferze? Dzisiaj to woogole się dziwnie czuję, nie mogę się wysikac jakby mi macica naciskała na pecherz... podobno po prolutexie tak może być. Miała któraś?
ja nie miałam żadnych problemów z pęcherzem po prolutexie

reklama
jak mojemu na początku pokazywałam testy z bladą kreską to powiedział że widzi, ale się nie cieszył i dopiero po czasie mi powiedział, że nie wiedział że taka jasna kreska też już oznacza ciążę 😅
no moj tez nie widział i tekst do mnie „a nie powinny byc dwie?” Pokazałam mu pod kątem i mówiłam czego szukać 😂😂 ale to przecież widać 😅😅😅😅 zobaczy to każda starająca się o ciążę

Załączniki

• IMG_2380.jpeg
    IMG_2380.jpeg
    942,5 KB · Wyświetleń: 111
  • IMG_2379.jpeg
    IMG_2379.jpeg
    850,5 KB · Wyświetleń: 109
Do góry