reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

to tak samo mój był przy IUI i widział moment "strzału" spermy do macicy na usg :D taka biała łuna :D
Kurczę u mnie właśnie przy obydwóch IUI mąż się ulotnił wcześniej do pracy, więc nawet nie wiem czy by mu pozwolili być w trakcie procedury czy nie w sali :D ale dobrze wiedzieć że jest szansa że jednak będzie przy mnie tym razem :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnie zastrzyki zrobione 🍾🥳🎉 najgorsze na koniec zostawili, decapeptyl już trochę bolał 🙈
Mnie też Ovitrelle już bolał 🙄 Chyba już brzuch po prostu miał dość. Dobrze że jutro ta punkcja, bo dzisiaj od południa jestem bezużyteczna. Czuje pobolewanie i dyskomfort siedząc, schylając się i robiąc jakiekolwiek ruchy. Całe popołudnie spędziłam w łóżku oglądając serial, bo nawet nic w domu nie mogę zrobić. Byle do jutra do 11.20. i byle były zarodki 🤞

Mnie też Ovitrelle już bolał 🙄 Chyba już brzuch po prostu miał dość. Dobrze że jutro ta punkcja, bo dzisiaj od południa jestem bezużyteczna. Czuje pobolewanie i dyskomfort siedząc, schylając się i robiąc jakiekolwiek ruchy. Całe popołudnie spędziłam w łóżku oglądając serial, bo nawet nic w domu nie mogę zrobić. Byle do jutra do 11.20. i byle były zarodki 🤞
O czyli w takim razie lepiej na jutro wielkich planów nie będę robić, bo znosimy wszystko podobnie 😅 będziemy trzymać kciuki, daj koniecznie znać po jak się czujesz ☺️

Cześć wam! Jestem tu nowa, stymulacje przeszłam w czerwcu, punkcja 26.06, transfer świeży 01.07 niestety nieudany. Pozostał nam jeszcze jeden zarodek, w piątek mam kolejny monitoring i zobaczymy czy uda się zrobić transfer w tym cyklu. Czy któraś z was jest w podobnej sytuacji, że pierwszy transfer okazał się klapą?
Trzymam kciuki za wszystkie z Was, które są przed punkcjami i transferami!

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć wam! Jestem tu nowa, stymulacje przeszłam w czerwcu, punkcja 26.06, transfer świeży 01.07 niestety nieudany. Pozostał nam jeszcze jeden zarodek, w piątek mam kolejny monitoring i zobaczymy czy uda się zrobić transfer w tym cyklu. Czy któraś z was jest w podobnej sytuacji, że pierwszy transfer okazał się klapą?
Trzymam kciuki za wszystkie z Was, które są przed punkcjami i transferami!
Hej, witaj wśród nas!
Oczywiście, że są tu takie dziewczyny, że pierwszy transfer się nie udał wcale lub też skończył ciążą biochemiczną lub nawet poronieniem, a teraz to szczęśliwe mamy ❤️
Jeśli mogę, to sobie pozwolę wywołać
@Bolilol chociaż tutaj zaraz będzie poród, więc nie chcę męczyć 😘
@Nel331
@Madame JS

Jeśli macie dziewczyny chęć podzielcie się swoimi historiami ku pokrzepieniu koleżanki 😘

Do góry