reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imionka dla Naszych POCIECH :)

Cytuję z jakiejs stronki z datą 2010: "W pewnej szkole, miasteczka nie wspomnę, uczyła się MISZEL Noga" – pisze Mc_roch. "A ja miałam praktykę w gdyńskiej szkole i na pierwszej lekcji omal się nie udusiłam, tłumiąc śmiech. Sprawdzając obecność, musiałam z pełną powagą wyczytać DOLORES ŚLEDŹ i KARMEN FĄFARA":) :)

reklama
Mój Pol zapalony bokser szuka imienia w swoich kręgach, jak mi zaczął z Kliczkami wyjeżdżac to wymyslił Samuel. Chyba sama zacznę myslec nad chłpaczkowym imieniem

U mojego syna w klasie jest Samuel :-) Poczatkowo wydawało sie dziwne to imię, ale teraz juz całkiem normalne dla nas jest :-) A zdrobnienie - Samcio, Samuś :-)

Moja koleżanka dała corce na imię Miszel, a ponieważ nazwisko mają chyba najpopularniejsze w Polsce, to tez średnio sie komponuje.

A co myślicie o imieniu Luiza i Eliza???;-) Bo jeśli się okaże w marcu, że będziemy mieć Niunię to pojęcia nie mamy jak dać jej na imię:-) Myśleliśmy o Emma albo Julia...ale nie za bardzo mi się widzą:-D W ogóle żadne imię żeńskie mnie nie zadowala - odkąd jestem w ciąży:-D

Któraś z dziewczyn pisała Lena :tak: imię strasznie mi się podoba,ale my jednak zostaniemy przy Michalince no chyba,że syn sie okaże,że jest :-D ale jakbym miała dwie córki to pewnie bym dała na imię drugiej Lenka :tak: bardzo delikatne imię

Ja mówiłam Lenka,
tylko martwi mnie trochę rosnąca popularność tego imienia...
Chyba za sprawą "M jak miłość" hehe
Pozdrawiam

W kwestii imion to nie lubię jakiś takich wymyślnych (jedynie Saturnin mi się podoba, ale nigdy syna tak bym nie nazwała). Polskie imiona są piękne i jest z czego wybierać. Ale też rozumiem że są gusta i guściki, mimo że niektóre są naprawdę śmieszne.

Oo, ostatnio w radio słyszałam że gdzieś zagranicą rodzice nazwali córkę Facebook.

reklama
Do góry