reklama
Corin
Mama Trójki :)
A słyszałyscie o Antenie? Pewne małżeństwo chciało dać na imię córce Antena, bo poznali się w supermarkecie na dziale z antenami
Corin
Napisalam wlasnie na poprzedniej stronie ze maz dzwonil dzis do mnie bo o misiu gadali w robocie :-)
Mój nie ma siły gadać bidula zmarzł jak pierun ale mu jego cukierki znalazłam dziś wreszcie w sklepie Corin kopalnioki typowo czorne jak węgiel haha
A te imiona wymyślają chyba rodzice durni ciekawe kiedy będzie imię nasza klasa
A te imiona wymyślają chyba rodzice durni ciekawe kiedy będzie imię nasza klasa
Miczka
Fanka BB :)
haha Tradycja ale się uśmiałam! Antena jeszcze lepiej...
Tak myślę, myślę jak okaże się chłopak... i ostatnio przyszedł mi do głowy Szymon - Szymek, Szymuś... ładnie. hmmm...
Będzie dylemat jak to chłopak.
Bo dla dziewczynki wciąż i niezmiennie Maja
Tak myślę, myślę jak okaże się chłopak... i ostatnio przyszedł mi do głowy Szymon - Szymek, Szymuś... ładnie. hmmm...
Będzie dylemat jak to chłopak.
Bo dla dziewczynki wciąż i niezmiennie Maja
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
No niektórzy daja czadu z imionami!! ja ostatnio słyszałam jak mąż poszedł zarejestrować dziecko i chciał dać mu na imię Kermit ale mądra pani z urzędu powiedziała, że to wyśmiewne imię i musi przyjść z żoną by się oboje zgodzili!! żona oczywiście o tym nie wiedziała bo miał być Jakub i tak tez zostało! masakra!! fajny tatuś!!
Miczka nam tez podoba się Szymon, ładne imię ale codziennie padają nowe propozycje, dla dziewczynki mamy na chwilę obecną Milenka :-) pewnie sie jeszcze zmieni, musimy sie dowiedzieć kto się tam kryje:-)
Miczka nam tez podoba się Szymon, ładne imię ale codziennie padają nowe propozycje, dla dziewczynki mamy na chwilę obecną Milenka :-) pewnie sie jeszcze zmieni, musimy sie dowiedzieć kto się tam kryje:-)
maqnio
Mamusia Różyczki
Mnie się najbardziej podoba Nadzieja Hajduczenia..gdzies to usłyszałam i pekam do teraz
Corin
Mnie się najbardziej podoba Nadzieja Hajduczenia..gdzies to usłyszałam i pekam do teraz
hahahaha
albo tak jak było w dowcipie Druh Boruch
reklama
Miczka
Fanka BB :)
do nas do pracy przyszła też kiedyś Maja Kulpa...