reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona...

Martynka1987 Jacek kojarzy mi sie z Jackiem i Plackiem czyli o 2 takich co ukradli ksiezyc:-)
nam to ciezko jest wybrac jakies imie, bo caly czas mamy jakies glupie skojarzenia

reklama
A my dziś wybraliśmy:
dwóch chłopców: Alan i Natan
dwie dziewczynki: Nadia i Milena
parka: Nadia i Natan

Nadusia sliczne imie dla dziewczynki z charakterem, mam taka mala, slodka pulpeciare, mowimy na nia Dusia:tak:

pozdr i zycze zdrowych bobaskow i lekkiego rozwiazania

Wszystkie imiona piękne:tak:My wczoraj, po USG zdecydowaliśmy, że córeczka będzie miała na imię Nina a synek Olaf.

Jak bede miala coreczke (oby ! ) to na 100% bedzie Nina :-) zawsze mi sie to imie podobalo :-)

Za to dla chlopca nie mam... ale najbardziej mi sie podoba Kamil chyba ... ? co wy na to ? :-p

femme fatal, imię dla córeczki piękne ( ja też liczę na dziewczynkę, ale szczerze mówiąc płeć nie ma dla mnie większego znaczenia, i tak będę kochała maleństwo nad życie:-))
My też zastanawialiśmy się na Kamilkiem, ale wśród rodziny i znajomych są generalnie 2 męskie imiona: Kamil i Filip.
Ale znając życie, jeszcze nam się 10 razy zmieni ten Olafek :)
Pozdrawiam

Lunia - no ja oczywiście też będę kochać cokolwiek będzie ale chciała bym dziewczynkę ze względu na to że będę samotną mama a chłopcu chyba ciężej będzie bez ojca jednak ;/
Mi się jeszcze Mateusz podoba ale tak się nazywa mój szwagierek więc chyba nic z tego :-p

a teraz jak sa podejrzenia dwóch kobietek to postanowiliśmy nazwać Amanda i Andżelika :-)

A u mnie pewnie będzie Weronika lub Mateusz - Tatuś wybrał i rodzina zaakceptowała. A ja na razie chce zdrową Dzidzie a o imieniu pomyślę jak bedę ją miała na brzuszku a nie w brzuszku :-)

pozdrawiam
Clue

Ja do swojego brzuszka mówię Gabrysia chociaż wszyscy twierdzą, że to będzie chłopiec. :-)
Dla chłopca wybraliśmy imię Jaś chociaż tak do końca to nie jestem przekonana. Podobają mi się też Mateusz i Szymon.

reklama
Witam wszystkie Mamy :-)
My z mężem nie możemy się zdecydować. Jeśli będzie chłopak to ja chcę Filipa a on upiera się że Maciek ma być (ale i tak postawię na swoim :-p)
Jeśli jednak będzie dziewczynka .... to pewnie Majka albo Łucja będzie chociaż to nic pewnego :-)

Do góry