reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona październikowych maluszków

reklama
my jedynie dla chłopca mieliśmy jeszcze z czasów pierwszej ciąży Antoś, ale wychodzi dziewczynka i jak to się potwierdzi to chyba będzie wojna, bo nie możemy się doagadać. P. chciałby Marysię, ale mi jakoś nie podchodzi. W ogóle nie mogę się zdecydować. podoba mi się Zuzia, ale już jest w rodzinie i nie wiem...

kurcze my mamy dość strudne nazwisko i w grę wchodzą tylko krótkie imiona :eek: dla dziewczynki mam kilka typów: Eliza, Blanka, Kalina natomiast jeśli chodzi o chłopaka to pustka w głowie nic nam nie pasuje :dry:
Witaj w klubie! Ta sama sytuacja, jeśli chodzi o nazwisko i jeśli chodzi o imię dla chłopaka :D

Podejrzewam ze moje dzieci i tż ze swoim nazwiskiem zajęłoby pierwsze miejsce pod względem Dziwnosi. Zawsze słyszę ale jak??? Naprawdę o jak śmiesznie albo jak słodko heh
I tez niektóre imiona przez to odpadaja.

Ja mam Blankę w rodzinie ma 5 latek:) u Nas jak już wiadomo, że chłopak to w dzień wizyty chodziliśmy i tylko Filip ale obudziłam się następnego dnia i chyba ten Bartuś zostanie

reklama
Do góry