reklama
tekila85
Fanka BB :)
My mamy dla chłopca tylko jedno póki co-Borys, dla dziewczynki kilka-Ewelina, Eliza, Milena, Kalina :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
U nas problem taki, że mężowi całkiem inne się podobają jak mi
Jak będzie chłopak to on chce Tomek a dziewczynka Milena... Ale mamy jeszcze czas więc możliwe że się coś zmieni jeszcze
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak będzie chłopak to on chce Tomek a dziewczynka Milena... Ale mamy jeszcze czas więc możliwe że się coś zmieni jeszcze
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
katarynka7
Aktywna w BB
Ja dla dziewczynki wymyśliłam juz dość dawno i wciąż obstaję przy imieniu Róża. Dla chłopca mam problem wymyślić, bo całe życie powtarzałam, że będzie Jakub, ale aktualnie przeraża mnie ilość dzieci o tym imieniu i choć wciąż mi się podoba to nie nazwę tak syna. Sama byłam jedną z 3 Kaś na 8 osób na roku na studiach i nie chcę, żeby moje dziecko też było jednym z tak wielu. Dziś wpadło mi do głowy Teodor, szczególnie na skrót Teoś lub Teo Ale będę jeszcze intensywnie myśleć
Ostatnia edycja:
bbubbka
U Nas dziewuszka tak na 90% ja chce Nadia( Zuzia odpadla ) przyszly mąż Weronika. No dramat. Chcialam kompromis przeczytalam wszystkie imiona nie i koniec
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Wiktorka88 O
Mi sie podoba Pola, bardzo podoba mi sie Zosia ale moj nie chce sie zgodzic dla chlopca Jan