reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona październikowych maluszków

reklama
U nas też Milena jest typem, Hania też ale ich sporo ostatnimi laty....
Kilka lat już czeka to imię na swoją właścicielke i może tym razem się uda :-)

Fajne macie pomysly, ja nie mam pojecia. Szczegolnie z imieniem dla chlopca mam problem. Nie chce popularnego imienia, a staropolskie mi w holandii nie przejda, bo moj wlasny chlop ich nie wymowi jak nalezy :p I badz tu czlowieku madry.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Zuzie są super, mam jedną w domu i polecam! Niemowlę bezproblemowe, chociaż zaczyna już pokazywać charakterek ;)

Dla chłopca podoba nam się Julek, dla dziewczynki typu nie mamy...

Virtuti a ile lat ma Twoja Zuzia? Znasz moze serię ksiazeczek o Zuzi?:) moja córka ja uwielbia. Jeszcze będzie chciala tak nazwac ewentualna siostrzyczke hehe

reklama
Virtuti one sa z serii Mądra Mysz Wydaw. Media Rodzina, takie krotkie historyjki, np. Zusia sie zgubila, Zuzia idzie do przedszkola, Zuzia i nowy dzidziuś, sporo tego jest :)

Do góry