reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona październikowych maluszków

Moj maz chce Franka, córka Kacpra a ja sama nie wiem:( jak juz mi sie podoba jakies imię to wiem ze za trudne dla Anglików i je zmasakrują:(

reklama
Persea, no weź... [emoji6] ja znam Zygmunta, teraz jest nastolatkiem i mimo wszystko nie mogę się przyzwyczaić do tego imienia...

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Ojaa to go urządzili ładnie:D pewnie tez mu dziwnie hehe sory

Ha ha, racja jesli sie zdecydujemy nazwiemy go Franek a nie Franciszek co by mu troche życie ułatwić:) ja mam na imię Agnieszka to sobie wyobraź co oni tu wyrabiają g moim imieniem:( znajomi wołają Aga a reszta sie meczy:)
Moja córa ma w klasie Mateusza super imię ale wszyscy wołają matejus!? Nawet Emilia juz tak na niego wola masakra:realmad:

Mąż jak wybierał imię dla naszego Francika, nie był świadomy, że to imię będzie takie popularne. Jyz w szpitalu się wkurzyłam, bo w ten sam dzień urodziła babka i też nazwała jak my... ale co zrobić, prawnych rzeczy się nie przewidzi.

1usa3e5eqna1rleq.png

Ja nienawidzę jak się mówi Franiu, jakos mnie to drażni a większość ludzi tak mówi [emoji6] oj akurat z tym imieniem można różnie pokombinowac.

1usa3e5eqna1rleq.png

Patka no i fajnie:D
My wczoraj bylismy u tesciow i tata przezywal.juz kupili nowe lozko i pokazywal jak on bedzie spal z wnukiem i babcia niech sobie spi w drugim pokoju hahaha nasmielismy sie bo kladl sie normalnie:D
I gadka i wrocilismy do domu i zadecydowalismy ze na drugie Piotr damy po dziadku niech sie cieszy:D

No :D ostatnio mówiła że lekarz jej powiedział że bardziej na dziewczynke wygląda :D
Patka ploty siejesz :-D albo pijesz (love)
Sasiadka mi mowila ze zle wygladam co mogłaś skojarzyc ze na babe...
Ale dwie inne powiedzialy ze ladnie wygladam hahaha.
U nas franek, ignacy,
Albo julka, aniela,
Jadwinia mi sie podoba hania, matylda. Ale sasiadki mam jadwis i hanke co przeklina to chyba odpad.

Ostatnia edycja:
reklama
Wiktorka co ty nie gniewam sie. Jakbys mi powiedziala na tego sunka co juz mam to byloby mi przykro. Ale persea kiedys sie nabijala i tez jej wybaczylam. No tak juz jest z imionami.

Ryszard jest b. Ładne.
I ja patrze tez takie ktore mozna przełozyc na zagramaniczne gdyby dzieci uciekły.
Ignacego sie nie da, anielki, jadwigi, ryszard jak najbardziej.

Do góry