reklama
betkaa88
Fanka BB :)
Persea, no weź... [emoji6] ja znam Zygmunta, teraz jest nastolatkiem i mimo wszystko nie mogę się przyzwyczaić do tego imienia...
Ojaa to go urządzili ładnie pewnie tez mu dziwnie hehe sory
Agica:)
Ha ha, racja jesli sie zdecydujemy nazwiemy go Franek a nie Franciszek co by mu troche życie ułatwić ja mam na imię Agnieszka to sobie wyobraź co oni tu wyrabiają g moim imieniem znajomi wołają Aga a reszta sie meczy
Moja córa ma w klasie Mateusza super imię ale wszyscy wołają matejus!? Nawet Emilia juz tak na niego wola masakra
Moja córa ma w klasie Mateusza super imię ale wszyscy wołają matejus!? Nawet Emilia juz tak na niego wola masakra
betkaa88
Patka no i fajnie
My wczoraj bylismy u tesciow i tata przezywal.juz kupili nowe lozko i pokazywal jak on bedzie spal z wnukiem i babcia niech sobie spi w drugim pokoju hahaha nasmielismy sie bo kladl sie normalnie
I gadka i wrocilismy do domu i zadecydowalismy ze na drugie Piotr damy po dziadku niech sie cieszy
My wczoraj bylismy u tesciow i tata przezywal.juz kupili nowe lozko i pokazywal jak on bedzie spal z wnukiem i babcia niech sobie spi w drugim pokoju hahaha nasmielismy sie bo kladl sie normalnie
I gadka i wrocilismy do domu i zadecydowalismy ze na drugie Piotr damy po dziadku niech sie cieszy
Tola81
Patka ploty siejesz albo pijesz (love)No ostatnio mówiła że lekarz jej powiedział że bardziej na dziewczynke wygląda
Sasiadka mi mowila ze zle wygladam co mogłaś skojarzyc ze na babe...
Ale dwie inne powiedzialy ze ladnie wygladam hahaha.
U nas franek, ignacy,
Albo julka, aniela,
Jadwinia mi sie podoba hania, matylda. Ale sasiadki mam jadwis i hanke co przeklina to chyba odpad.
Ostatnia edycja:
reklama
Tola81
Wiktorka co ty nie gniewam sie. Jakbys mi powiedziala na tego sunka co juz mam to byloby mi przykro. Ale persea kiedys sie nabijala i tez jej wybaczylam. No tak juz jest z imionami.
Ryszard jest b. Ładne.
I ja patrze tez takie ktore mozna przełozyc na zagramaniczne gdyby dzieci uciekły.
Ignacego sie nie da, anielki, jadwigi, ryszard jak najbardziej.
Ryszard jest b. Ładne.
I ja patrze tez takie ktore mozna przełozyc na zagramaniczne gdyby dzieci uciekły.
Ignacego sie nie da, anielki, jadwigi, ryszard jak najbardziej.