reklama
Pola_1990
Zaangażowana w BB
Aria gdy będzie marudzić to możesz zdrobnienie mu przedstawić które chyba jest dla faceta do przelkniecia lepsze bo Natan juz nie jest takie dziwne jak Nataniel. Tak na chłopski rozum
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
dla niego i tak dziwne a Natan znowu mi sie nie podoba jeszcze go urobie bo im dluzej mysle tym bardziej i tak mi Nataniel krazy ... juz jak ksiazki czytalam to od razu o jakie imię piękne choć dla wielu raczej taKIE SOBIE
Ann_
Fanka BB :)
Aria a jak będziesz do małego mówiła? Skoro Natan ci się nie podoba?
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
w skrócie moze być ale nie jako pełna forma ... Krystek woła do brzucha Nataś mimo, że mu tłumacze, że to jeszcze nie wiadomo jak będzie miał na imie ale jak gadałam z nim dzisiaj i powiedziałam, że chce Nataniel Gabriel to mi młody tak w brzuchu zatańczył ze az sie smielismyu z Krystkiem
Tola81
Krzystek tatę urobi. :-)
Ann_
To na pewno uda wam się tz przekonać skoro wy oboje już pewni. Mój mąż zawsze się zgadzał na propozycje ale takie które ja też byłam pewna no inaczej bez sensu przekonywanie
Natus mi się podoba.
Natus mi się podoba.
Pola_1990
Zaangażowana w BB
Ale aby męża przekonać można mówić"Natan"a wpisać Nataniel
Ja tez nie lubię gdy do mojej Zuzi ktoś mówi Zuśka! No Poprostu mną targa w środku a co najlepsze nikt nigdy chyba Zuzanna do niej się nie zwrócił.
Ja tez nie lubię gdy do mojej Zuzi ktoś mówi Zuśka! No Poprostu mną targa w środku a co najlepsze nikt nigdy chyba Zuzanna do niej się nie zwrócił.
reklama
Ale Natan i Nataniel to dwa różne imiona
Ala ja wiem i chce Nataniel ale w skrócie może być Natan, Natuś albo jak Krystka mówi Nataś
Tak samo ja mam Adriana a i jak wszyscy wołają Ada mimo że to 2 różne imiona