reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona październikowych maluszków

reklama
@beatkaa88 mój syn ma na imię Maksymilian i mamy długie nazwisko :) dla mnie to nie problem :) teraz będzie Gabriel a jakby jednak okazało się że pomiędzy nogami była pempowina chociaż wątpię to byłaby Klara. Najbardziej mnie śmieszy jak ktoś ma proste nazwisko np. Nowak i daje dziecku imię Vanessa, Brian itp.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Neilaa no to brzmi smiesznie takie powiązania:)
U Nas został Bartas i koniec hehe juz nawet jak.kolezanki piszą to a jak Bartus? Chyba, ze cos Nam się odwidzi w ostatniej chwili:)

A ja właśnie dzisiaj dowiedziałam się że znajomej kuzynki zamiast cory się synuś urodził. ... a wyprawka różowa. ... masakra

o jaaa właśnie takich sytuacji boję się najbardziej...weź potem zmieniaj na ostatnią chwilę

reklama
Wydaje mi się ze jeżeli lekarz stwierdzi chłopca to tak będzie ale co dovdziewczynki nie mozna mieć pewności takie jest moje zdanie

Do góry