reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona Naszych Wrześniowych Maluszków :)

reklama
U mnie dla chłopca zaklepane już od poprzedniej ciąży Aleksander
A co dziewczynki wahamy się pomiędzy Viktorią a Sarą

u nas to jedna wielka niewiadoma
Wcześniej bardzo podobał mi się Natan , a teraz doszedł do tego jeszcze Kacper :rofl2:
Dla dziewczynki masa mi się podoba. Jak usiądę z kalendarzem to z 10 typów na pewno nazbiera się :rofl2:
Kiedyś obstawałam przy Amelii i tylko Amelii i pewnie żeby mój Szymon urodził się dziewczynką to byłaby Amelia ale teraz podoba mi się Ada (Adrianna). Mąż jeszcze nie słyszał moich typów więc wszystko może się zmienić :-p

Dla naszych chłopakow wybieralismy imiona dopiero na porodówce. Wcześniej nawet nie mieliśmy typów. Wiec i tym razem czekamy do końca.

My dla chłopca na 100% Maciej - od dziecka chciałam mieć synka Maciusia :)
A dla dziewczynki jak na razie pomysłów brak - mi podoba się Zuzanna, ale to tylko taki luzny pomysł.

Po wczorajszych rozmowach ustalilsmy imie dla chlopczyka- David albo Nathaniel :) imion dla dziewczynek, ktore nam odpowiadaja jest tyle, ze ciezko sie zdecydowac nawet na kilka :p

reklama
A ja chłopca chyba bym chciała Franusia. Mąż chciał dla pierwszego dziecka, ale wtedy mi się nie podobało, ale teraz podoba mi się, nawet bardzo... albo Leoś.
A dla dziewczynki Zosia, Lilianna lub Amelka.

Do góry