reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona Naszych Wrześniowych Maluszków :)

chciałabym być tak zdecydowana jak Wy . ja nie mam kompletnie pojęcia jak nazwę dzidzie, żadne imię mi się jakoś szczególnie nie podoba. z pierwszym też miałam problem, ale w końcu ułożyłam imię z kombinacji naszych imion i wyszedł Mikołaj. Może doradzicie co pasuje dla rodzeństwa ? :) jedyne co, to ''lubię'' imiona hm.. 'zwykłe' , czyli bez żadnych nowości w stylu Olivier, Leoś , czy Wanessa.. o dziewczynce myślałam Anna.. ale nie jestem do końca przekonana. o chłopcu nie myślałam wcale , bo jakoś intuicja mi mówi, że będzie dziewczynka ... o przypomniało mi się, że podobała mi się kiedyś Julia , ale ze względu na częstotliwość nadawania tego imienia oraz jedną Julkę w rodzinie to raczej odpada.. :)

reklama
My dla chlopczyka Kacper ale jak bedzie droga dziewczynka to jak narazie moze Lena lub Zuzia :-) chyba ze M znowu sie przysni jakies imie bo z Natalia wlasnie tak bylo :-D

Nie zastanawiałam się nad imionami, ale kiedyś myślałam, że może Bartosz (ale źle mi się kojarzy - z moim byłym :no:), a teraz tak dumam, że może Pawełek :tak:
Dla dziewczynki - podoba mi się Ania, ale dużo tych Anek w otoczeniu i dalej nie wiem... może Wiktoria ;-)

Ja nie zastanawiałam się nad dziewczynką, bo jakoś od początku myślę o chłopczyku (chociaż zawsze chciałam mieć pierwszą dziewczynkę ;))

reklama
Tez obimieniu dla dziewczynki za bardzo nie mysle, ale jesli bedzie to Antosia albo Hania, dla chlopca to Stas albo Sylwek :)

Do góry