reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych przyszłych bobasków :)

Ja za to nie znam żadnej normalnej Niny. A znam aż 3 i każda jest w jakiś sposób zakręcona i to dosyć mocno zwłaszcza w kierunku ezoteryki, czakramów i innych takich. Jedna najbardziej odjechana twierdzi, że widzi aury człowieka i potrafi przekazywać lub odbierać mu energię :) wierzy też że dzięki temu może zabrać od ciebie ból... Cóż nigdy jej się nie udało... ale ona twierdzi, że jesteśmy niewierkami :errr:

reklama
Nina bardzo podobała się Lenie(zanim zachorowała na Lilkę) mi zresztą też... Pasowało by Lenka i Ninka[emoji16] Ale moj P : Niema mowy Nina Słonina...[emoji53]
Zresztą tydzień temu kuzynce urodZiła się córka i jest właśnie Ninka[emoji16]
A Leony to małe diabełk[emoji13]
Cieszę się że u nas już imiona zatwierdzone!! Nawet Młoda mimo niechęci na poczatku sama mówi już że Bartuś albo Alusia!!! I tak jak na początku zapierała się że ma być dziewczynka to teraz jak mówię "bo Twoja siostrzyczka" to sama dodaje "albo braciszek" Wiec mam nadzieję że nie będzie awanturki jakby okazało się że w brzuchu mieszka mężczyzna[emoji6]

Mam na imię Justyna. Nigdy w szkole nas za wiele nie było [emoji12] moja mama kocha Nad Niemnem, stąd ten pomysł. O ile w Polsce jeszcze dałabym dziecku tak na imię to za granicą gdzie język urzędowy to angielski juz nie. Pewnego pięknego popołudnia. Siedzimy sobie z amerykańska rodzinką. Kuzynki córka coś chce. Kuzynka mówi: kochanie idź do cioci Justynki ona ci pomoże. A ciotka: dlaczego mówisz że ona śmierdzi? [emoji33][emoji33][emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]
Justynki = you stinky = ty śmierdzisz
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] od tamtego czasu jestem ciocia Dżastinka Hahahahaha

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny! No przez te imiona płaczę ze śmiechu! Kto by pomyślał że można tak odebrać normalne imię "justynki" :D :D A Nina Słonia powaliło mojego męża i nuci to sobie pod nosem hehehe :D I bądź tu mądra i wybierz odpowiednie imię.. ;)

Nie śmiej się [emoji23][emoji23][emoji23] to nic. Młodego wychowawczyni to Pani Oh (tak ma na nazwisko) koledzy to: Abubakar, Arya (chłopiec), Yash (nie mam pojęcia), Irtaza (chłopiec), Dhyani (dziewczynka) i tak dalej [emoji33][emoji33][emoji33] nie tak dawno moim sąsiadem był Jezus. A tak konkretnie to dwóch Ich było (sąsiadów znaczy się [emoji23][emoji23][emoji23]). Znajomy jugol to Dalibór, a ja na niego kiedyś przypadkowo powiedziałam Dalilas i tak już zostało[emoji23] Drugi to Drażenko. Jak ich poznałam to mi się przedstawiło chyba 20 osób w ten sam dzień. Ciężko to wszystko zapamiętać. Z Drażenki zrobił się Dragon co mu bardzo odpowiada [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Arya - jakoś mało pasuje do chłopca... Chociaz szef mojego męża dał dziecku na imię Delfin i za każdym razem jak mówi: wychodzę bo muszę się zająć dziś Delfinem, wszyscy się śmieją. Kierowniczka działu mojego M stwierdziła, że to brzmi jakby adoptowal zwierzatko w zoo.
A pani Oh nie jest przypadkiem Koreanką

Moja prababcia jak walczyła w Powstaniu Warszawskim to miała pseudonim Justyna właśnie ze względu na Nad Niemnem[emoji2] Była bardzo szczęśliwa że moja mama mi nadała takie imię!!!

Uśmiałam się z historii Delfina[emoji16]

Ale sie usmialam z Justynki :D :D
U nas bedzie Stefcia albo Marianka. Ja jestem chora na Marianne a maz na Stefanie [emoji14]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry