reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych maluszków :)

wiec gin w sumie skwitowal nas tak, ze to moj maz nie bedzie mial swojego oczka w glowie w postaci corki,

Oj nie mów HOP Nimfii wszystko przed Wami :) ja po mojej dwójce zarzekałam się, że nigdy więcej :) , do głowy mi jeszcze parę lat temu nie przyszło, że się zdecyduję na trzecie :)

reklama
fajne macie typy imion, wszystkie mi się podobają :-)

u nas dzisiaj debata nad imieniem i chyba będzie jednak Pola

my czekamy na 15 listopada :) i wtedy będziemy wiedzieć czy mamy chłopca czy dziewczynke :)
jak dla mnie michalina albo ignacy :) moj mowi ze nie bedziemy krzywdzic dziecka ;) ale by był za maksymilinanem (dla mnie odpada ) .
po wielu propozycjach chyba mamy kilka typów :
chłopiec to wojtek , kacper lub patryk
dziewczynka to kinga, marcelina lub lidia
w pierwszej ciąży też nie chciałam znać płci :)) ,ale tym razem chciałam już wiedzieć czy będe mogła kupować sukieneczki czy to co mam mi wystarczy ;)

ja się jakoś przyzwyczaiłam do imienia Blanka i teraz jakoś ciężko mi ta Pola przychodzi ;-)

julieet u nas od początku było więcej opcji na dziewczynkę m.in Pola, ale od dłuższego czasu wiemy, że jak będzie panna to tylko Pola (choć mi się jeszcze podoba Iga, Hania) ale mojemu nie, no a chłop to obowiązkowo Jan, Igor lub Mikołaj - bo też tylko te 3 nam obojgu się podobają;-)

Oj nie mów HOP Nimfii wszystko przed Wami :) ja po mojej dwójce zarzekałam się, że nigdy więcej :) , do głowy mi jeszcze parę lat temu nie przyszło, że się zdecyduję na trzecie :)

Ja chce trzecie dzidzi w przyszlosci ;) Ale zobaczymy jak wyjdzie. Mąż ostatnio uznal ze dwójka dzieci wystarczy a jego zdanie też sie liczy w tej kwesti. Zobaczymy jak sie nam pouklada sytuacja finansowa bo na razie chocby z tego wzgledu nie byloby nas stac.

Julieet gdybym miała wybierać imię dla swojej córki to wybrałabym Pola. Lubię krótkie imiona, bo nie trzeba ich już przesadnie skracać a Blankę na pewno jakoś bym musiała zdrobnić.

reklama
Do góry